- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut anunțul! 100 de autobuze electrice vor fi puse în circulație!

30 Nov, 18:32 • Oprea Alina
Nicușor Dan, Primarul Capitalei a anunțat că vor fi puse în ciruclație 100 de autobuze electrice. De asemenea, acesta a menționat și achiziția a 200 de tramvaie și 100 de troleibuze pentru anul viitor!
Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a făcut anunțul! 100 de autobuze electrice vor fi puse în circulație!

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut public anunțul, în decursul zilei de joi, conform căruia menționează că o sută de autobuze electrice urmează să fie puse în circulație. Astfel că, anul viitor, va fi începută aciziția a 200 de tramvaie și, de asemenea, vor fi livrate și o sută de troleibuze.

„Cele 100 de autobuze electrice au ajuns în depoul STB Bujoreni şi urmează să fie puse în circulaţie. 65 de tramvaie noi merg, de anul acesta, pe liniile cu cel mai mare număr de călători, iar până în primăvara anului viitor vor fi livrate toate cele 100 de tramvaie Imperio”, a comunicat Primarul Capitalei, Nicușor Dan, prin intermediul unei postări de pe Facebook, conform celor furnizate de Economedia.

Ai putea fi interesat și de: Poliția Locală București a dat cea mai mare amendă din istorie: 35 de milioane de euro. Nicușor Dan: „Felicit Poliția Locală pentru acest gest. Am avut de-a face cu o bătaie de joc”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță punerea în circulație a 100 de autobuze electrice

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că vor fi puse în circulație 100 de autobuze electrice. Mai mult decât atât, acesta a adăugat anunțului său că în anul 2024 va începe achiziția pentru alte 200 de tramvaie noi și că, tot la începutul anului viitor, vor sosi la Capitală și cele 100 de troleibuze Solaris pe care le-a anunțat.

Nicușor Dan, Primarul Capitalei, extinde Societatea de Transport București
Nicușor Dan, Primarul Capitalei, extinde Societatea de Transport București

„65 de tramvaie noi merg de anul acesta, pe liniile cu cel mai mare număr de călători, iar până în primăvara anului viitor vor fi livrate toate cele 100 de tramvaie Imperio. În 2024, vom demara achiziţia pentru alte 200 de tramvaie noi. La începutul anului viitor, vor sosi în Capitală şi cele 100 de troleibuze Solaris.”, a adăugat acesta în postarea sa de pe Facebook, conform Economica.

„Treptat, vom înlocui complet flota STB prin achiziţia de vehicule noi, astfel încât să asigurăm un transport în comun public civilizat şi modern”, a concluzionat Primarul Capitalei, Nicușor Dan, potrivit informațiilor furnizate de sursa citată, Economedia.

Ai putea fi interesat și de: FOTO| Nicușor Dan anunță că încă șase șantiere se vor deschide în curând. Câți kilometri de rețea de termoficare vor fi reabilitați până în 2026