- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Primele imagini de la Parcul de Crăciun – Untold din Drumul Taberei! Patinoar, roată imensă și un decor de basm!

24 Oct, 11:54 • Cornel Ghimeșan
Crăciunul este la o aruncătură de băț, iar după mai mulți ani în care bucuria a fost diminuată de pandemie, anul acesta bucureștenii se vor putea bucura de un decor de basm în Parcul Tematic de Crăciun organizat de Untold Universe în Drumul Taberei.
Primele imagini de la Parcul de Crăciun - Untold din Drumul Taberei! Patinoar, roată imensă și un decor de basm!

Untold Universe s-a asigurat de faptul că anul acesta Bucureștenii vor avea parte de un Crăciun plin de lumină și de distracție în cadrul Parcului Tematic pe care l-au organizat. Acesta va fi realizat în parcul drumul Taberei, în colaborare cu Primăria Sectorului 6. Proiectul este gândit să fie inaugurat peste o lună, în 25 noiembrie și să funcționeze până în date de 27 decembrie.

Primele simulări grafice arată parcul Drumul Taberei total schimbat pentru sărbătorile de iarnă. Oaspeții se vor putea bucura de o atmosferă care amintește platourile de la Hollywood. Un decor de basm, obținut prin demarcarea zonelor diferite de interes cu ajutorul culorilor și luminilor.

Alte Articole: Cum se feresc de inflație milionarii lumii?! Cumpără masiv ceasuri de lux elvețiene! Exporturile au atins cel mai ridicat nivel din istorie

„Timp de o lună, vizitatorii se vor putea bucura de o experiență unică, ce îmbină magia din festival cu spiritul sărbătorilor de iarnă. UNTOLD Universe aduce magia sărbătorilor de iarnă în București. Pe lângă activitățile tradiționale de Crăciun, organizatorii pregătesc workshop-uri și ateliere pentru copii și adulți, spectacole de lumini, activități și experiențe magice în premieră pentru București, care vor întreține spiritul sărbătorilor”, spun organizatorii în comunicatul trimis presei la sfârșitul săptămânii trecute.

Cum sărbătorim Crăciunul cu Untold

Primele imagini de la Parcul de Crăciun - Untold din Drumul Taberei! Patinoar, roată imensă și un decor de basm!
Primele imagini de la Parcul de Crăciun – Untold din Drumul Taberei! Patinoar, roată imensă și un decor de basm!

Reprezentanții Primăriei Sectorului 6 din București își propun ca parcul tematic de Crăciun Drumul Taberei să devină cel mai îndrăgit și vizitat loc pe perioada sărbătorilor de iarnă din România, spune același comunicat.

„Universul Untold se extinde cu o experiență dedicată sărbătorilor de iarnă. Pentru prima dată, timp de o lună, magia Untold își va face simțită prezența în București. Conceptul spațiului, amenajarea și activitățile gândite vor transforma zona într-un loc ideal pentru întreaga familie. Parcul tematic de Craciun va atrage fără îndoială vizitatori din toata țara și va deveni principala atracție pentru locuitorii capitalei. Bucureștiul merită un proiect gândit după expertiza noastră, la standarde înalte, așa cum am demonstrat că putem realiza în tot ceea ce am făcut până acum”, a declarat Edy Chereji, co-fondator Untold.

O noutate în acest parteneriat este faptul că parcul tematic organizat de grupul UNTOLD este finanțat exclusiv din fonduri private. Acesta va fi amenajat și va funcționa în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu primăria sectorului 6. Organizatorii precizează că accesul va fi gratuit, iar programul urmează să fie detaliat în perioada următoare.

Organizatorii mai transmit că- în limita locurilor disponibile- cei care își doresc să facă parte din povestea de Crăciun propusă de UNTOLD în parcul Drumul Taberei se pot înscrie trimițând un email la [email protected] (vendori food) și [email protected] (vendori non-food).

Citește și: România va produce energie termică și electrică din nămol! Unde va avea loc premiera națională?

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult