- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Primul avion Airbus A330 din flota HiSky a ajuns la București! Destinațiile și programul zborurilor vor fi anunțate în perioada următoare!

20 Dec, 14:31 • Oprea Alina
Zborurile către America sunt un vis pentru români, pentru că aceștia trebuie să facă escale pentru a putea ajunge în SUA. Soluția a fost găsită de HiSky care a adus la București prima aeronavă A 330 care va opera zboruri, în premieră, din România în America!
Primul avion Airbus A330 din flota HiSky a ajuns la București! Destinațiile și programul zborurilor vor fi anunțate în perioada următoare!

În sfârșit se întâmplă! Prima aeronavă wide-body a intrat oficial în flota companiei HiSky, odată cu aterizarea pe Aeroportul Henri Coandă. Aceasta este singura aeronavă de acest tip operată de o companie din România și a fost întâmpinată la București de tradiționalul salut al tunurilor de apă, pe calea de rulare a aeroportului.

Ai putea fi interesat și de: Regele asfaltului trăiește în lux și opulență! Din averea sa, Dorinel Umbrărescu și-a putut cumpăra o vilă ca-n filme, un elicopter și un avion privat. Afaceristul a făcut și case pentru angajați

Prima aeronavă HiSky wide-body a ajuns la București

HiSky
HiSky

S-a dat anunțul conform căruia se vor reopera zborurie către America. Ceea ce a fost șocant a fost faptul că aceste zboruri vor fi operate și de o companie românească. Este incredibil că românii vor scăpa de escale, și nu doar aceștia, ci majoritatea oamenilor care călătoresc și tranzitează statul român. Astfel, odată cu recepționarea celui de-al optulea aparat de zbor din flotă, HiSki dobândește capabilitatea de a efectua zboruri regulate long curier. În versiunea pe care au ales-o , aeronava este propulsată de două motoare Rolls Ruce Trent 772B. Viteza de croazieră pe care o ating acestea este de 870 km/h, cu o autonomie de până la 14 ore de zbor neîntrerupt.

„În urma tuturor analizelor, A330-200 a reieșit ca cea mai bună opțiune pentru zboruri long curier. Pentru 2024, aeronava wide body și autorizarea pentru zboruri către SUA conturează perspective cu atât mai interesante”, a declarat Iulian Scorpan, CEO HiSky, potrivit celor furnizate de profit.ro.

În perioada care va urma, compania va anunța destinațiile și programul zborurilor pe care le va opera cu noua aeronavă. Noul Airbus A330 este cea de-a opta aeronavă care intră în flota HiSky. Pasagerii sunt nerăbdători și speră ca acestea să fie anunțate cât mai repede!

Până la momentul actual, compania aeriană a operat 7 aeronave Airbus din familia A320, respectiv o aeronavă A319, patru aeronave A320 și două A321 neo, de producție 2023.

Ai putea fi interesat și de: Românii din străinătate s-au întors în țară pentru minivacanţa de Sfânta Maria. Cât au plătit pentru un bilet de avion. „Preţurile la zboruri au fost mai scumpe”