- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Probleme la podul de la Brăila. Sute de șoferi nu au putut traversa podul pe timp de noapte. „Îmi doresc să se mai facă un pod peste Dunăre”

15 Aug, 14:58 • Lupu Alexandra
Haos la podul de la Brăila. Șoferii români sunt revoltați.
Probleme la podul de la Brăila. Sute de șoferi nu au putut traversa podul pe timp de noapte. „Îmi doresc să se mai facă un pod peste Dunăre”

Scandal la podul de la Brăila! Sute de șoferi s-au arătat revoltați de faptul că nu au putut traversa podul pe timp de noapte, informează stiripesurse.ro.

Haos la podul de la Brăila

Podul peste Dunăre de la Brăila a fost închis circulației auto în noaptea de luni spre marți. Sute de șoferi au stat la coadă până dimineața sau au fost nevoiți să treacă Dunărea cu bacul. Românii se declară revoltați de situație.

Șoferii susțin că podul trebuia să fie deschis în minivacanța de Sfânta Maria. Din acest punct de vedere, un purtător de cuvânt al CNAIR a declarat că podul va fi deschis în această seară, 15 august, fiind sărbătoare.

Citește și despre următorul subiect: Au apărut primele „semne de bună purtare” la o lună după inaugurarea podului suspendat peste Dunăre. Care au fost cauzele

„Podul încă este în administrarea constructorului. Noi am convenit ca în week-end și de sărbători podul să fie deschis și noaptea, însă constructorul a considerat că ziua de luni nu este sărbătoare, motiv pentru care podul a fost închis luni spre marți. Precizez, însă, că podul va fi deschis în această seară, fiind sărbătoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu.

Podul de la Brăila
Podul de la Brăila

Șoferii care nu au ales să treacă Dunărea cu bacul de la Brăila au ocolit pe la Fetești sau au așteptat deschiderea obiectivului până la ora 6 dimineața. Românii s-au plâns autorităților, dar mai mult decât atât, și-au exprimat nemulțumirea pe rețelele de socializare. Drept urmare, unul dintre șoferi spune că este nevoie să se mai deschidă un pod la Brăila, care să poată fi folosit când cel deja existent este închis.

„Îmi doresc să se mai facă un pod peste Dunăre. De ce? Ca ăsta nou să fie deschis cât celălalt este închis”, comentează un român.

„Ca la noi, la nimeni …se anunța în mediul online că podul este deschis …Și când ajungi, surpriză!”, adaugă o altă persoană.

Podul ar trebui să fie deschis non-stop în weekend și în zilele de sărbătoare legală. Restricțiile de trafic se aplică noaptea, de luni până vineri, între orele 21.00 și 6.00.

Vezi și: VIDEO| Mai e doar o lună până la finalizarea celui mai lung pod arc din România, care va înlocui un monument istoric din 1886. Cum arată lucrările, în acest moment, pe DN 73 Pitești-Brașov