- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prognoza meteo 23 octombrie – 20 noiembrie. Urmează 4 săptămâni cu surprize mari din partea meteorologilor

24 Oct, 16:33 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie a schimbat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Vremea se menține instabilă, iar ploile revin în teritoriu.
Prognoza meteo 23 octombrie - 20 noiembrie. Urmează 4 săptămâni cu surprize mari din partea meteorologilor

Meteorologii de la ANM au actualizat prognoza pentru următoarele săptămâni. Luna noiembrie vine cu instabilitate atmosferică, însă cu perioade în care temperaturile se mențin normale pentru intervalul menționat.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23 – 30 octombrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, cu precădere în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordice și
local în cele centrale, deficitar în sud-estul teritoriului, în timp ce în rest cantitățile de precipitații se vor situa în limite normale pentru această săptămână.

Prognoza meteo pentru săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie 2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, mai ales în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în majoritatea regiunilor, cu precădere în cele vestice, nordice și centrale.

Poți citi și: Proiect de mare amploare începând cu noiembrie 2023. Meditații gratuite pentru elevii care au nevoie de pregătire pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 – 13 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toată țara. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în vestul, nordul, centrul și estul teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Prognoza meteo pentru săptămâna 13 – 20 noiembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință de excedent în jumătatea de vest a teritoriului, în timp ce în rest regiumul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vezi și: Noi indemnizații pentru milioane de români! Senatul a dat legea care va aduce o indemnizație cât salariul minim net din 2023

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult