- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prognoza meteo de Crăciun. Accuwather anunță cum va fi vremea pe 24, 25 și 26 decembrie

02 Oct, 11:07 • Bumbeneci Diana
A fost actualizată prognoza meteo pentru luna decembrie. Iată cum va fi vremea în perioada Crăciunului.
Prognoza meteo de Crăciun. Accuwather anunță cum va fi vremea pe 24, 25 și 26 decembrie

Sunt mai puțin de 90 de zile până la Crăciun, iar românii deja își fac planuri cu privire la vacanță. În acest context, Accuweather a stabilit deja prognoza meteo pentru România. Spre exemplu, românii care locuiesc în București vor avea parte de o veste complet neașteptată în ceea ce privește cele 3 zile de sărbătoare.

Accuwather anunță cum va fi vremea de Crăciun

Zăpada vine în România încă de la finalul lunii noiembrie! La finele lunii următoare ne așteptăm să ningă, dar de la începutul lunii decembrie, încep ploile și cresc temperaturile. Astfel, prima lună de iarnă vine cu valori cuprinse între 3 grade și chiar 9 grade, pe timp de zi.

Ajunul pică într-o zi de duminică, iar 24 decembrie vine cu valori termice cuprinse între 1 și 6 grade. Cerul va fi slab înnorat. În ziua de Crăciun, temperatura scade cu un grad, iar Soarele va străluci mai puternic.

Meteo Crăciun
Meteo Crăciun

Pentru cei care sperau la ninsoare, veștile nu sunt conform așteptărilor. A doua zi din sărbătoarea sfântă vine cu cerul slab înnorat și valori termice între 0 și 6 grade. Cea de-a treia zi, la fel. Temperaturi între -2 și 7 grade, cer predominant însorit. Rămâne de văzut dacă se va mai schimba estimarea până în decembrie.

Cum va fi vremea luna aceasta

1 octombrie vine cu o minimă de 9 grade și o maximă de 20 de grade care se vor menține și pe data de 2. De pe 3 până pe 11 octombrie, temperaturile vor fi cuprinse între 21 și 23 de grade Celsius pe timp de zi și 8 și 11 grade pe timp de seară. Pe 12 octombrie va ploua și temperaturile vor scădea, ajungând chiar la 16 grade. Ploi sunt anunțate și pentru zilele de 20 și 29 octombrie.

În perioada 18-21 octombrie, valorile termice nu vor depăși 15 grade pe timp de zi, iar seara vor fi cuprinse între 2 și 5 grade. Vremea se va încălzi de pe 22 până pe 27, ajungând și la 20 de grade ziua și 9 grade seara. Data de 27 va fi ultima zi călduroasă, cu 20 de grade. Ulterior, temperaturile vor scădea, ajungând și la 12 grade pe timp de zi, spre finalul lunii, și 1 grad seara.

Ai mai putea citi: A fost estimată data la care intră în vigoare noua lege a pensiilor. Marcel Ciolacu face un nou anunț important pentru pensionari!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult