- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Program Kaufland de Paște. Care este programul magazinelor din marile orașe

15 Apr, 12:27 • Lupu Alexandra
Kaufland a anunțat programul de Paște! Iată când pot face cumpărături românii.
Program Kaufland de Paște. Care este programul magazinelor din marile orașe

Reprezentanții magazinului Kaufland au anunțat care este programul de Paște, relatează cronicaolteniei.ro. Așa cum arată primele informații, supermarketul va fi închis doar în prima zi a sărbătorii, mai exact, pe data de 16 aprilie.

Program Kaufland de Paște

Reprezentanții Kaufland au decis ca magazinul să fie închis doar în prima zi de Paște, mai exact, pe data de 16 aprilie. În săptămâna 10 – 14, supermarketul a funcționat la un program prelungit, deschizându-se între orele 06:30 și 09:00, în funcție de oraș. Totodată, magazinele s-au închis în perioada menționată în intervalul 21:00 și 23:00.

Pe data de 15, sâmbătă, majoritatea supermarketurilor Kaufland vor funcționa în baza unui program special. Magazinele vor fi deschise pe un termen scurt, între orele 06:30 – 18:00, respectiv 19:00 în marile orașe. Totodată, supermarketurile din Miercurea Ciuc, Sovata, Odorheiu Secuiesc, Târgu Secuiesc, Gheorgheni și Sfântu Gheorghe vor funcționa la program normal.

Citește și: Cât vor plăti românii de Paște pentru carnea de miel cumpărată de la Carrefour, Lidl sau Kaufland

În prima zi de Paște, reprezentanții Kaufland au informat că supermarketurile vor fi închise. Excepție fac magazinele din orașele menționate anterior, al căror program va fi cel normal. Pe de altă parte, pe data de 17 aprilie, supermarketurile funcționează la program scurt, începând cu ora 09:00.

Kaufland
Kaufland

Magazinele se vor închide la 16:00 sau 18:00, în funcție de locație. Excepție fac supermarketurile din Miercurea Ciuc, Sovata, Odorheiu Secuiesc, Târgu Secuiesc, Gheorgheni și Sfântu Gheorghe, care vor funcționa în continuare la program normal. Magazinul din Promenada Mall Sibiu va fi deschis între orele 10:00 și 22:00 în a doua zi de Paște.

Kaufland a introdus multe oferte speciale de Paște în această lună. Concret, în perioada 5 și 11 aprilie, clienții au beneficiat de reduceri de până la 25% pentru produsele preferate de la raft. Ceafa de porc fără os era regăsită în magazin la prețul de 24.99 lei, redusă de la 32.99. Cârnăciorii de porc puteau fi cumpărați de către consumatori la 10.99, reduși de la 13.99. Micii de porc au fost și ei la mare căutare, tocmai de aceea, în supermarketurile Kaufland valorau 14.99 lei, reduși de la prețul inițial de 16.99. Un kilogram de ceafă costa 49,99 lei înainte de Paște.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: De Paște, Kaufland introduce produsul mult iubit de români la ofertă. La ce preț va fi găsit pe rafturile supermarketului din data de 5 aprilie