- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Program Metrorex Crăciun și Revelion 2022. Cum vor circula metrourile

23 Dec, 13:30 • Bumbeneci Diana
Metrorex anunță cum vor circula metrourile de Crăciun și Revelion. În București nu se vor face foarte multe schimbări la transportul public.
Program Metrorex Crăciun și Revelion 2022. Cum vor circula metrourile

Metrourile din București vor avea un program special de sărbători. Metrorex anunță cum vor funcționa metrourile atât de Crăciun, cât și de Anul Nou.

Programul metrourilor, de Crăciun și Revelion

Trenurile de metrou vor circula la un interval de 10 minute, conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale, în perioada sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, informează Metrorex. Nu vor exista zile în care metrourile să nu funcționeze deloc, mai anunță instituția.

Harta Metrou București
Harta Metrou București

Citește și: Ce se va întâmpla cu ratele românilor în 2023? În 2022 s-au raportat creșteri și de 58% ale creditelor

Metrorex asigură transportul călătorilor cu metroul în perioada sărbătorilor de iarnă şi prezintă programul de circulaţie a trenurilor. În perioada 24 – 26 decembrie a.c. şi 31 decembrie a.c. – 2 ianuarie 2023, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend şi sărbători legale”,se precizează într-un comunicat al companiei.

Astfel, pe Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Strauleşti) şi Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiţei/Râul Doamnei), circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de 10 minute.

În noaptea de Revelion, 31 decembrie 2022/1 ianuarie 2023, pe toate magistralele, circulaţia trenurilor de metrou se va desfăşura la un interval de aproximativ 10 minute, precizează sursa citată. Sunt așteptate, la fel ca în fiecare an, aglomerări în stațiile de metrou, motiv pentru care călătorii sunt rugați să respecte regulile de comportament în stațiile de metrou.

Citește și: Vin bani de la APIA. Directorul Adrian Pintea confirmă când vor fi făcute plățile

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult