- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Program PENNY de Paște. Toți clienții trebuie să știe zilele în care magazinul este deschis

14 Apr, 21:12 • Constantin Cristina
Pentru cei care vor să știe când pot face cumpărăturile înainte și după sărbătorile Pascale, ei bine, PENNY a făcut public programul în care este disponibil.
Program PENNY de Paște. Toți clienții trebuie să știe zilele în care magazinul este deschis

De Paște, programul magazinelor este unul aparte, așadar, clienții trebuie să știe din timp în ce zile sunt acestea deschise pentru a face cumpărăturile și să nu fie o surpriză zilele în care sunt închise, a informat wall-street.ro.

Citește și: Programul complet Lidl, de Crăciun și Revelion. Când vor fi deschise magazinele pentru români

Program PENNY de Paște

PENNY pune la dispoziție pentru clienții săi, programul pentru sărbători și așa cum i-a obișnuit, cine caută inspirație pentru masa tradițională de paște, poate consulta revista Cu PENNY la masă, ediția de primăvară.

Așa cum este de așteptat, în ziua de Paște, 16 aprilie, toate magazinele din țară sunt închise, mai ales PENNY. Programul pentru perioada 10 aprilie – 17 aprilie 2023 este următorul:

  • 10 aprilie – 14 aprilie 2023, PENNY este deschis între orele 7:00 – 23:00
  • 15 aprilie 2023, între orele 6:30 – 18:00
  • 16 aprilie 2023 – ÎNCHIS
  • 17 aprilie 2023, între orele 9:00 – 16:00
PENNY
PENNY

Când magazinul este deschis, acesta le oferă clienților produse proaspete tradiționale, dar și prețuri accesibile. Mai mult, clienții vor beneficia și de o ofertă specială de Paște.

De asemenea, reprezentanții retailerul transmit faptul că, pentru a se evita aglomerația care se produce în magazine în această perioadă, clienții Penny pot comanda produsele și prin intermediul aplicațiilor de livrare la domiciliu, Glovo și Bringo.

Alte articole: Ce program vor avea STB și Metrorex de Paște. Până la ce oră pot circula românii cu mijloacele de transport în comun în noaptea de Înviere