- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce program vor avea STB și Metrorex de Paște. Până la ce oră pot circula românii cu mijloacele de transport în comun în noaptea de Înviere

12 Apr, 23:50 • Claudia Simion
Programul la mijloacele de transport în comun va suferi modificări în perioada sărbătorilor pascale.
Ce program vor avea STB și Metrorex de Paște. Până la ce oră pot circula românii cu mijloacele de transport în comun în noaptea de Înviere

STB a anunțat cum se modifică programul de Paște pentru liniile de transport. Circulația tramvaielor de pe linia 41 va fi posibilă până la ora 03.00 în noaptea de Înviere, iar acestea vor circula la un interval de 20 de minute.

Ce program vor avea STB și Metrorex de Paște

Mijloacele de transport ale STB vor circula, în Vinerea Mare și în a douas zi de Paște, după programul de duminică, a transmis Socitatea de Transport București.

Citește și Circulaţia trenurilor Gara de Nord – Aeroport Otopeni va fi închisă temporar săptămâna viitoare. Traseul alternativ pus la dispoziție de STB

Vineri, 14 aprilie și luni, 17 aprilie, ținând cond de perioada Sărbătorilor Pascale, STB anunță că tramvaiele, autobuzele și troleibuzele vor circula conform programului unei zile de duminică.

STB a mai precizat că va menține tramvaiele liniei 41 în circulație până la ora 03:00.

Trenurile de metrou vor veni la fiecare 10 minute între orele 23:00 – 1:00 şi la un interval de 20 de minute între orele 1:00 – 5:00, a transmis Metrorex.

Ce program au farmaciile din România de Paște

Și farmaciile, anumite magazine și instituții au program schimbat în perioada sărbătorilor de Paște. Multe farmacii vor funcționa după un program redus în zilele 16, 17, 18 aprilie.

Catena, una dintre cele mai vizitate farmacii din România, e deschisă, în prima zi de Paște, până la ora 23, adică cu două ore mai mult decât în mod obișnuit. Sunt și câteva farmacii Catena cu program non-stop. Vorbim despre cea de pe Bulevardul Ion Mihalache și cea de pe Calea Rahovei 322.

Citește și Adevărul despre salariul unui controlor STB. Cât câștigă peste 200 persoane angajate în această funcție

Lanțul de farmacii Dona va avea program tot până la ora 23 de Paște și nu va exista nicio farmacie cu program non-stop.

Farmaciile Dr Max nu au program fix. Unele aflate în anumite zone vor fi deschise până la orele 21:00, 20:00, 22:00, iar în alte locații se închid deja de la 19:00. De Paște puteți intra la Dr. Max până la 23. Doar o farmacie din București are program non-stop, și anume cea de pe Bulevardul Theodor Pallady.