- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Program Poșta Română în zilele de Paște. Anunțul făcut de conducerea companiei

15 Apr, 13:47 • Lupu Alexandra
Poșta Română a anunțat care este programul în zilele de Paște! Iată în ce zile pot apela românii la serviciile companiei.
Program Poșta Română în zilele de Paște. Anunțul făcut de conducerea companiei

Anunț de interes pentru români! Poșta Română a informat care este programul de funcționare în perioada Paștelui, relatează adevarul.ro.

Program Poșta Română de Paște

Compania Națională Poșta Română a anunțat programul de funcționare în perioada sărbătorilor Pascale. Conducerea companiei a relatat că orele de lucru sunt stabilite în conformitate cu prevederile din Codul Muncii.

Așa cum anunță reprezentanții, toate subunitățile poștale vor fi închise în perioada 14 – 17 aprilie, mai exact, în Vinerea Mare, respectiv, a doua zi de Paști. Începând cu data de 18, Poșta Română își reia activitatea la programul normal de funcționare.

„Programul este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare, prima și a doua zi de Paști sunt declarate zile de sărbătoare legală, nelucrătoare”, transmite conducerea companiei.

Citește și despre următorul subiect: Un nou jucător ar putea intra în piața RCA. Poșta Română a confirmat că este interesată! CEO-ul instituției: „Ne gândim cum să intrăm în această direcţie”

Poșta Română nu este singura companie care a anunțat programul de Paște. În Capitală, trenurile de metrou vor circula în noaptea de Înviere, în intervalul 23:00 – 01:00, odată la 10 minute, respectiv, 01:00 – 05:00, odată la 20 minute. Anunțul a fost făcut de Metrorex. Totodată, în perioada 22 – 25 aprilie, trenurile vor circula pe toate magistralele, în conformitate cu graficele prestabilite pentru sărbătorile legale și weekend.

Poșta Română
Poșta Română

Poșta Română este principalul operator național de servicii poștale și de curierat din România, pe tot întregul teritoriu al țării. Tarifele sunt unele accesibile, dar mai mult decât atât, standardele de calitate sunt unele înalte. În prezent, compania aparține statului român, reprezentat de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (75% din acțiuni) și Fondul Proprietatea (25%).

Poșta Română are drept obiect de activitate serviciile poștale; editarea, tipărirea, comercializarea și tipărire timbrelor; alte servicii conexe celor menționate și conform legislației intrată în vigoare. Compania este acționarul unic al societății Romfilatelia, o firmă specializată în comercializarea mărcilor poștale românești.

În urmă cu puțin timp, compania a anunțat că lansează un proiect unic în țară: oficiile poștale vor fi dotate cu dispozitive speciale pentru persoanele nevăzătoare sau cu diferite deficiențe de vedere. În București, la Oficiul Poștal 39, au fost deja instalate noi dispozitive ajutătoare și materiale tactilo-vizuale.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: De necrezut! Doi poștași din Bacău au furat bani din pensiile oamenilor timp de trei luni. Cum s-a întâmplat totul