- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Programul magazinelor Lidl de Paște. Când mai pot face românii cumpărături pe 14, 15, 16 și 17 aprilie

15 Apr, 09:29 • Bumbeneci Diana
Program Lidl de Paște 2023. Când e deschis la magazinele Lidl pe 14, 15, 16 şi 17 aprilie, în zilele de dinainte și de după Paște.
Programul magazinelor Lidl de Paște. Când mai pot face românii cumpărături pe 14, 15, 16 și 17 aprilie

Așa cum era de așteptat, ca în fiecare an, și acum va fi un program special de sărbătorile pascale, pe care trebuie să îl știe toți cei care unt clienți fideli ai magazinelor Lidl.  În acest sens, în următoarea perioadă nu va mai fi urmat orarul normal de la Lidl. Mai precis, duminică și luni, magazinele Lidl vor fi închise.

Magazinele Lidl vor avea un program special

„Paște fericit! Pe 16 și 17 aprilie, magazinele Lidl vor fi închise, astfel încât echipa noastră să petreacă sărbătorile pascale acasă, așa cum se cuvine. Magazinele Lidl vor fi din nou deschise începând cu 18 aprilie”, arată un anunț al companiei.

Pe 14 aprilie, în Vinerea Mare, programul de la Lidl va fi de la ora 7 la 0ra 22. Desigur, pot exista unele diferențe în funcție de locație, fiind și magazine care închid în mod normal la 21.

Ai mai putea citi și: Vor fi obligați românii să renunțe la carne și să consume doar insecte? Petre Daea a răbufnit! „Saturi stomacul cu ceea ce îi este necesar”

Lidl
Lidl

Pe 15 aprilie 2023 este Sâmbăta Mare și în această noapte credincioșii merg la slujba de Înviere. Programul de la Lidl din această zi este unul special. Lidl va fi deschis de la 7:00 la ora 18:00.

Pe 16 aprilie 2023, programul de la Lidl arată că va fi închis toată ziua. În a doua zi de Paște, la Lidl ca fi închis, după cum arată programul transmis de companie. Luni, pe 17 aprilie, românii nu vor putea merge să-și facă cumpărăturile la Lidl.

Ultima zi în care pot să mai ia produse de la Lidl este sâmbătă, pe 15 aprilie. Apoi, la Lidl va fi închis până pe 18 aprilie. Atunci se vor redeschide magazinele celebrei companii.

Vezi și: Cât vor plăti românii de Paște pentru carnea de miel cumpărată de la Carrefour, Lidl sau Kaufland

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult