- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Protest de amploare la Ministerul Transporturilor! Nemulțumiți de salarii, sindicaliștii CFR au ieșit în stradă și amenință că vor bloca circulația feroviară

26 Jun, 14:58 • Bumbeneci Diana
Angajații CFR au organizat un nou protest în fața Ministerului Transporturilor. Sindicaliștii sunt nemulțumiți de salarii și amenință că vor bloca circulația feroviară.
Protest de amploare la Ministerul Transporturilor! Nemulțumiți de salarii, sindicaliștii CFR au ieșit în stradă și amenință că vor bloca circulația feroviară

Angajații CFR protestează în fața Ministerului Transporturilor. Sindicaliștii sunt nemulțumiți de salarii pe care le primesc. Căile ferate ar putea fi blocate, anunță Antena3.

Un nou protest la CFR

Angajații CFR sunt din nou în fața Ministerului Transporturilor. Este al doilea protest de acest tip după cel din luna mai. Jandarmii au pus garduri de protecție în zonă.

Ai mai putea citi: Alertă de la CFR pentru toți românii care călătoresc cu trenul. A apărut o nouă formă de înșelăciune

protest Cfr
protest Cfr

Prima și cea mai importantă cerință a noastră este aplicarea statutului personalului feroviar, fără de care nu ne mai putem continua activitatea. Altă nemulțumire ar fi legată de salarii.

Bugetul nu a fost aprobat și nici nu avem vreo informație că s-ar aproba.

Citește și: Angajații din Sănătate continuă protestele. Când va fi declanșată greva generală

La ora actuală locomotivele și vagoanele nu pot asigura nici măcar jumătate din ceea ce ar trebui, pentru călătorii din România„, a spus un protestatar.

Peste 100 de protestatari au fost în fața Ministerului Transporturilor, unde, și-au exprimat nemulțumirile. Aceștia amenință că vor continua protestele în cazul în care nu le vor fi ascultate doleanțele. Mai mult, sindicaliștii anunță că există riscul blocării circulației feroviare în marile gări din România. Între timp, călătorii sunt rugați să se informeze din timp cu privire la biletele achiziționate și cu privire la amânarea unor trenuri pe diverse rute. La momentul scrierii articolului nu a fost amânată circulația pentru niciun tren.

Vezi și: Bacalaureat 2023. Astăzi începe proba scrisă la Limba și literatura română. Ce reguli sunt anunțate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult