- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

La ce folosesc și cum vor funcționa codurile QR pentru locurile de parcare din Sectorul 3?

06 Dec, 08:34 • Cornel Ghimeșan
Locuitorii din Sectorul 3 care sunt posesorii unui loc de parcare de reședință, urmează să primească QR coduri care trebuie lipite pe parbrizul mașinii. Cei care au autorizaţii de parcare de reşedinţă emise înainte de anul 2021 trebuie să facă online reactualizarea datelor până la data de 31 decembrie.
La ce folosesc și cum vor funcționa codurile QR pentru locurile de parcare din Sectorul 3?

Primăria Sectorului 3 începe de marţi distribuirea codurilor QR pentru posesorii de locuri de parcare de reşedinţă.

„Fiecare deţinător de loc de parcare va primi un cod sub forma unui abţibild care va fi lipit pe parbrizul maşinii. Acestea vor fi de două feluri: pentru loc de parcare nominal (de culoare neagră) şi pentru loc de parcare nenominal (de culoare roşie), dar care au voie să parcheze în zonă. Astfel, oricine doreşte poate să scaneze şi să verifice ce maşini trebuie să parcheze pe acel loc. Dacă nu corespunde numărul maşinii şi locul de parcare, puteţi suna la Dispeceratul DGPL, iar poliţiştii locali vor proceda conform regulamentului de parcare din Sectorul 3″, a declarat primarul Robert Negoiţă, citat într-un comunicat al Primăriei Sectorului 3.

Alte articole: Șoferii vitezomani din Austria riscă să rămână fără mașini! Pedepsele dure anunțate de autorități

Psesorii locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3 primesc QR coduri!
Psesorii locurilor de parcare de reședință din Sectorul 3 primesc QR coduri!

De unde se pot ridica QR codurile?

În ultimele zile ale lunii noiembrie au fost înştiinţate prin SMS persoanele care sunt aşteptate să îşi ridice codurile QR în perioada următoare, urmând ca acestea să fie lipite pe parbrizul maşinii pe interior. Primăria Sectorului 3 va continua să trimită SMS-uri persoanelor care sunt programate în perioada următoare în vederea obţinerii codurilor QR.

Administraţia locală reaminteşte celor care au autorizaţii de parcare de reşedinţă emise înainte de anul 2021 că trebuie să facă online reactualizarea datelor până la data de 31 decembrie.

Citește și: Peste 800.000 de români își sărbătoresc ziua de Sfântul Nicolae. Cui spunem „La mulți ani”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult