- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Punctele de frontieră din România, luate cu asalt de camioane. Se stă la coadă și 8 ore

01 Apr, 15:45 • Bumbeneci Diana
Șiruri de camioane stau și 8 ore la mai multe punctele de trecere a frontierei din România. Cel mai mult se așteaptă în vama Negru Vodă.
Punctele de frontieră din România, luate cu asalt de camioane. Se stă la coadă și 8 ore

Și acest weekend este unul destul de tensionat pentru vameșii din România. Șiruri întregi de camioane au blocat atât intrările, cât și ieșirile de la vămi. Poliția de Frontieră anunță în ce zone sunt cele mai multe probleme.

Cozi interminabile de camioane la punctele de frontieră

Camioanele aşteaptă, astăzi, sute de minute pentru intrarea sau ieşirea din ţară în multe dintre punctele de trecere a frontierei. Pe ieşirea din ţară, timpii estimaţi depăşesc 300 de minute la Isaccea şi Galaţi, iar pe intrarea în ţară, la Negru Vodă, ajung la 500 de minute.

Conform informațiilor oferite de aplicația Trafic Online a Poliţiei de Frontieră, la ora transmiterii acestei ştiri, se înregistrează timpi mari de aşteptare pentru intrarea sau ieşirea din ţară a camioanelor.

Ai mai putea citi și: Vama Giurgiu, blocată pe ambele sensuri din cauza protestelor! Fermierii bulgari au ieșit în stradă

camioane. sursă foto: pexels.com
camioane. sursă foto: pexels.com

Pe ieşirea din ţară, punctele roşii de pe hartă sunt Petea (60 de minute), Nădlac II (90 de minute), Calafat (150 de minute), Isaccea (340 de minute), Galaţi (360 de minute) şi Albiţa (100 minute).Pe intrarea în ţară, puntele roşii sunt Siret (120 minute), Albiţa (80 minute), Isaccea (60 minute), Galaţi (60 minute), Vama Veche (300 minute), Negru Vodă (500 minute) şi Calafat (250 minute).Traficul autoturismelor se derulează normal.

Vezi și: Câți bani poți oferi cu împrumut fără să ai probleme cu Fiscul! Riști amenzi usturătoare dacă vei fi prins că nu respecți legea din Codul Civil

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult