- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Raed Arafat, premiat de Klaus Iohannis cu „Steaua României”. „Am fost extrem de onorat!”

01 Dec, 11:57 • Cornel Ghimeșan
Raed Arafat, şefulul Departamentului pentru Situsaţii de Urgenţă, a primit distincția "Steaua României", în gradul de "Cavaler", de la Klaus Iohannis, cu o zi înainte de 1 decembrie 2022.
Raed Arafat, premiat de Klaus Iohannis cu Steaua României. Am fost extrem de onorat!

Raed Arafat, premiat de Klaus Iohannis cu „Steaua României”. Raed Arafat a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu diploma și insigna primite de la preşedintele României, alături de un mesaj pentru urmăritorii săi.

Citeşte şi: Raed Arafat nu se teme de întreruperi de curent din cauza războiului! „Dacă o să avem probleme, o să fie din cauza furtunilor de zăpadă şi viscolului”

„Am fost extrem de onorat și emoționat să primesc astăzi decorația Steaua României, în grad de Cavaler, o distincție ce mi-a fost înmânată de Excelența Sa Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis. Pentru mine, această decorație reprezintă un îndemn puternic pentru a continua, alături de colegii mei, munca depusă în serviciul țării noastre și dezvoltarea sistemului integrat de urgență, devenit deja un model recunoscut pe plan internațional. Totodată, vreau să adresez mulțumirile mele domnului ministru Lucian Bode pentru încrederea acordată și pentru faptul că m-a propus pentru această prestigioasă decorație!”, a scris Raed Arafat, pe contul său de Facebook.

Citeşte şi: Are România motive de temere în legătură cu un atac nuclear? Raed Arafat lămurește totul

Surpinzător, pentru a evita posibile reacţii scandaloase, Raed Arafat a preferat să oprească opțiunea de comentarii a postării!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult