- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Raiffeisen Bank, partener în programele IMM! Peste 2.300 credite au fost acordate

09 Feb, 16:35 • Stefan Simion
Programele IMM se bucură de un succes nemaiîntâlnit. Datele arată că Raiffeisen Bank a acordat peste 2.300 credite.
Raiffeisen Bank, partener în programele IMM! Peste 2.300 credite au fost acordate

Raiffeisen Bank este un partener activ în programele IMM Invest, citează agerpres.ro. Peste 2.300 credite au fost acordate, pentru mai mult de 2.000 clienți.

Datele publicate arată că persoanele care au primit acreditare activau în domenii foarte diverse. Valoarea aprobată a fost estimată la 592 milioane de euro. Pe această cale, antreprenorii au avut parte de suport consistent în dezvoltarea afacerilor, într-o perioadă în care nesiguranța a continuat să persiste.

Finanțarea acordată clienților contribuie la facilitarea capitalului de lucru, dar la fel de bine, a investițiilor. Creditele oferite au înregistrat o creștere cu 27% la finalul trimestrului trei al anului trecut, față de 2021.

Raiffeisen Bank sprijină antreprenorii și în 2023

Raiffeisen Bank a anunțat că persoanele interesate pot beneficia de resursele necesare chiar și în acest an. Reprezentanții au declarat că și-au propus să faciliteze accesul rapid și ușor al clienților. Aceștia nu au ezitat să spună că își doresc să îmbunătățească și să consolideze relația cu antreprenorii care solicită finanțare.

Vezi și: Raiffeisen Bank, profit record de de 254 de milioane de euro, anul trecut, în creștere 47% față de 2021

„Raiffeisen Bank a continuat să fie un partener activ în programul de garantare IMM Invest Plus, un număr record de clienţi beneficiind atât de facilităţi de capital de lucru, cât şi de investiţii, finanţări ce au contribuit în mod consistent la susţinerea şi dezvoltarea afacerilor lor în această perioadă marcată de incertitudini şi provocări.

Ne propunem ca şi în noul program ediţia 2023 să facilităm accesul rapid şi uşor al clienţilor noştri la sursele de finanţare necesare. Dincolo de cifrele pe care le comunicăm astăzi, cred că este necesar să consolidăm relaţia cu clienţii noştri, să le oferim relaţii de încredere şi colaborare şi prin programul IMM Invest la Raiffeisen Bank” este declarația directorului Corporații Regionale și Sector Public.

Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank

Pe lângă suportul acordat antreprenorilor într-o perioadă incertă, Raiffeisen Bank are perspective ample către sustenabilitate și o economie verde. Compania activează în piața bancară de peste 25 ani, având peste 2.3 milioane de clienți.

„În contextul în care Ministerul Finanţelor continuă sprijinirea antreprenorilor şi a întregului sector IMM şi în 2023, prin prelungirea aplicării schemei de ajutor de stat IMM Invest Plus până la 31 decembrie 2023, Raiffeisen Bank reafirmă angajamentul asumat încă de la debutul acestui program în 2020. Acest angajament este adresat direct clienţilor IMM, indiferent de industriile în care activează cu expertiza pe care o deţinem în toate aceste domenii”, spune Radu Ciocoiu.

Citește și: Prognoza îmbucurătoare lansată de Ionuţ Dumitru, economist-şef al Raiffeisen Bank: „Inflaţia va ajunge la 7,5% la finalul lui 2023”

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult