- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Regiunile în care va ploua de Paște. ANM anunță schimbări de vreme

12 Apr, 10:30 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță că nu scăpăm de ploi nici de Paște. Vremea continuă să fie instabilă în cea mai mare parte a teritoriului.
Regiunile în care va ploua de Paște. ANM anunță schimbări de vreme

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță ploi și în săptămâna ce urmează. Prognoza meteo arată că vor fi temperatură de primăvară și ploi în prima zi de Paște şi imediat după vremea se va răci din nou. Despre cum va fi vremea a vorbit directorul ANM la Antena 3 CNN.

În ce zone va ploua de Paște

Este posibil ca duminică, 16 aprilie, cel puțin din punct de vedere termic, să consemnăm valori la scara întregii țări până la 20-21 de grade, cu cele mai ridicate valori în partea de vest și sud a țării, inclusiv în Capitală vor fi 19-20 de grade, a anunţat directorul ANM.

Meteo Paște
Meteo Paște

„Ploile sunt de scurtă durată, nu în cantități însemnate cantitativ, așa cum se întâmplă în prezent și pe parcursul zilei de mâine, când vorbim de o avertizare meteorologică de cod galben, cel puțin pentru zona de est, sud-est a țării, acolo unde ne așteptăm ca precipitațiile să depășească local 15-20 de litri pe metru pătrat, izolat peste 25 de litri pe metru pătrat, și să vorbim și de intensificare ale vântului”, a mai spus Elena Mateescu.

Joi, temperaturile vor fi în creștere.  Sunt așteptate valori maxime de 12 până la 21 de grade, cu 18-19 grade în Capitală, vineri deja vorbim de 14-23 de grade, cu 20-22 în București.

Potrivit directorului ANM, în Capitală, sâmbătă, vor fi 20-21 de grade. Sâmbătă spre duminică, minimele în noaptea de Înviere, vor fi pozitive în toată țara, între 3 până la 10 grade, cu 8-9 grade în Bucureşti.

Ai mai putea citi pe acest subiect: ANM anunță cum va fi vremea de Paște și în Săptămâna Patimilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult