- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

REVOLTĂTOR! Patronii unui azil din județul Bihor au profitat de o bătrână bolnavă. I-au luat casa și tot ce mai avea

09 Feb, 19:02 • Polojan Tudor
O bătrânică din Bihor a fost înșelată chiar de patronii azilului în care aceasta era internată. Femeia suferea de Alzhaimer.
REVOLTĂTOR! Patronii unui azil din județul Bihor au profitat de o bătrână bolnavă. I-au luat casa și tot ce mai avea

Cei doi au profitat de starea de sănătate a sărmanei femei și au determinat-o pe aceasta să le dea apartamentul în care bătrâna și-a petrecut întreaga viață. Procurorii au început să analizeze cazul, scrie antena3.ro.

Bătrâna de 80 de ani avea moștenitori în viață iar ancheta a pornit. Nu se știe, încă, modalitatea pe care cei doi patroni au folosit-o pentru a o păcăli pe bătrână.

Mai citește și: Domeniul imobiliar din România are de suferit! Tot mai puține case și terenuri ajung să fie cumpărate

Patronii unui azil din Bihor au păcălit o bâtrănă/ sursa foto: ebihoreanul.ro
Patronii unui azil din Bihor au păcălit o bâtrănă/ sursa foto: ebihoreanul.ro

Te internezi în azil și faci contract de întreținere

În luna ianuarie a anului 2020, cei doi patroni ai azilului în care era internată sărmana femeie au reușit să o păcălească pe aceasta să semneze un contract de întreținere. Contractul avea ca părți pe Lenche Cuc – bătrâna bolnavă și Tudor și Violeta Dragoș – patronii azilului.

Internarea era plătită lunar de către sora femeii, din pensia doamnei Lenche. După moartea acesteia, patronii au devenit proprietarii apartamentului bătrânei.

În urma acestui lucru, a contractului semnat și a morții bătrânei, Tudor și Violeta Dragoș au golit imediat apartamentul și l-au pus la vânzare. Fratele bătrânei care era stabilit în Germania, a aflat de decesul femeii de la vecinii acesteia.

Întorcându-se în țară, acesta i-a găsit pe ce doi impostori în momentul în care schimbau yalele ușii de la apartament. Familia este convinsă că bătrâna a fost păcălită.

Cei doi patroni nu au anunțat decesul femeii, și, mai mult de atât, au încasat lunar suma pentru internarea în azil deși, conform contractului făcut prin păcăleală, sărmana femeie era în grija lor.

Fratele acesteia a cerut anularea contractului de întreținere și a celui de vânzare cumpărare. Instanța i-a dat acestuia dreptate, însă tupeul lui Tudor Dragoș nu se oprește aici, atacând decizia curții, procesul continuând.

O angajată a azilului și două funcționare ale Primăriei Nojorid sunt și ele ținte ale dosarului. Acestea i-au ajutat pe cei doi escroci.

Te-ar mai putea interesa și: România, departe de pericolul cutremurului! Clădirile vor fi consolidate seismic. Cseke Attila: „Finanţarea este asigurată în întregime de Ministerul Dezvoltării”

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult