- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Rochia purtată de Prințesa Diana a fost adjudecată! A fost cumpărată cu 1.148.000 de dolari

03 Jan, 23:25 • Oprea Alina
Prințesa Diana a fost iubită de întreaga populație. Rochia pe care aceasta a purtat-o la un eveniment memorabil, a fost adjudecată pentru o sumă fabuloasă de 1.148.000 de dolari!
Rochia purtată de Prințesa Diana a fost adjudecată! A fost cumpărată cu 1.148.000 de dolari

A fost vândută o rochie care a fost purtată de Prințesa Diana, în cadrul unei licitații, pentru suma de 1,1 milioane de dolari, ceea ce a însemnat de 11 ori mai mult decât estimările inițiale. Totodată, a însemnat un nou record pentru o rochie a iubitei prințele care a murit în mod tragic, într-un accident, în anul 1997, relatează Reuters.

Ai putea fi interesat și de: Astăzi a cumpărat Tesla, a doua zi a rămas fără ea. Cum a reușit un bărbat să primească o factură pentru reparații de 14.000 de dolari a doua zi după achiziția unei mașini!

Rochia Prințesei Diana a fost vândută

Această rochie, care era albastru și negru, creată de designerul Jacques Azagury, a fost purtată pentru prima dată de Prințesa Diana la Florența, în timpul unei vizite din anul 1985 în orașul italian. Aceasta, de asemenea, a fost fotografiată și la Vancouver când a fost într-o vizită în anul 1985, potrivit casei de licitații Julien’s Auction din Los Angeles.

Casa de licitații a anunțat, după ce licitația s-a terminat că, atât rochia, cât și o ilustrație pereche au fost vândute pentru 1.148.000 de dolari în condițiile în care prețul de pornire a fost stabilit de la 100.000 de dolari.

Rochia Prințesei Diana
Rochia Prințesei Diana

„Julien’s deține acum noul record mondial pentru cea mai scumpă rochie purtată de prințesa Diana care a fost vândută vreodată la o licitație”, a notat casa de licitații într-un comunicat de presă, amintind că recordul anterior în acest sens a fost de 604.800 de dolari, conform celor furnizate de hotnews.ro.

Rochia a fost vândută în cadtul unei licitații, după cum am enționat și mai sus, iar aceasta a purtat numele de „Legendele Hollywood-ului” de către Julien’s Auctions și Turner Classic Movies (TCM), în cadrul acesteia fiind oferite mai multe obiecte inedite.

În urmă cu ceva timp, o bluză roz purtată de Prințesa Diana în anul 1981 pentru portretul ei oficial de logodnă cu Prințul Charles a fost adjudecată pentru o sumă colosală, anume 381.000 de dolari, de aproape 5 ori prețul de pornire.

Ai putea fi interesat și de: Programul de sărbători al marilor magazine din România. Când vor fi deschise Lidl, Mega Image, Kaufland, Carrefour, Penny și Auchan!