- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Rochii de vară 2023: Top trenduri care te vor face să strălucești

10 Aug, 11:13 • Bumbeneci Diana
Rochii de vară 2023: Top trenduri care te vor face să strălucești

A venit vara, sezonul rochiilor scurte, lungi, vaporoase sau strâmte, care împrumută peisajului urban un aer boem. Desprinse parcă dintr-un tablou vibrant și colorat, rochiile de vară aduc un omagiu feminității și prospețimii. Iată care sunt trendurile care fac valuri în această vară și cum poți să le adopți cu stil.

Eleganță sub razele soarelui: Rochii midi și maxi

Rochiile midi au revenit în forță, și nu doar pentru un sezon. Cu o tăietură care accentuează linia taliei și coboară până la nivelul genunchilor sau puțin mai jos, acestea sunt perfecte pentru a păstra un echilibru între eleganță și lejeritate. Dacă vrei să fii în pas cu moda, alege rochii midi cu imprimeuri florale sau geometrice, în culori vibrante sau pastel.Rochiile maxi, de cealaltă parte, sunt cele care oferă confort maxim fără a renunța la feminitate. Sunt alegerea perfectă pentru zilele toride de vară, când căldura își spune cuvântul. Printurile exotice, broderiile manuale și materialele fluide sunt doar câteva dintre caracteristicile rochiilor maxi care se regăsesc pe podiumurile de modă ale acestui an.

Joc de texturi: Rochii cu detalii îndrăznețe

Volanele au făcut o revenire spectaculoasă în trendurile de modă pentru această vară. Rochiile cu volane adaugă un plus de feminitate și lejeritate ținutelor, fiind de asemenea extrem de versatile. Poți opta pentru un model cu volane la nivelul gulerului, la mâneci sau chiar pe întregul corp al rochiei.Franjurile aduc un vibe boho-chic în trendurile de vară. În mod special, rochiile cu franjuri sunt o alegere stylish pentru evenimentele cu un aer relaxat sau pentru serile de festival. Cu siguranță, rochiile cu franjuri vor aduce un suflu nou în garderoba ta de vară.

Culori și imprimeuri: Explodând cu personalitate

Paleta de culori pastelate domină tendințele sezonului cald. Delicat și primitor, pastelul are puterea de a radia lumină și prospețime. De la albastru serenity la roz cuarț, de la verde mentă la lila levănțică, aceste tonuri în culori pastelate pot fi folosite pentru rochii de vară de zi și de seară.  Dacă alegi rochii de seară în culori pastelate îți vor accentua feminitatea și te vor ajuta să te distingi într-un mod subtil și elegant.Tendințele de vară ale acestui an propun un mix creativ de imprimeuri. De la florale la geometrice, de la animal print la abstracte, imprimeurile sunt în topul alegerilor când vine vorba de rochii de vară. 

Feminitate în detalii: Accesorizarea rochiei de vară

Un aspect care nu trebuie ignorat în această vară sunt accesoriile. Centurile și brățările joacă un rol important în a scoate în evidență rochiile de vară. Centura, în special, poate adăuga un strop de eleganță și poate pune în valoare talia. Brățările, fie că sunt delicate sau statement, adaugă un plus de stil rochiei tale de vară.Și nu în ultimul rând, gențile și sandalele sunt cele care completează ținuta. Gențile mici, în formă de plic sau rotunde, adaugă un strop de rafinament. Iar sandalele, fie ele cu talpă plată sau cu toc, se asortează cu succes la orice tip de rochie de vară.Alegerea rochiei de vară potrivite este un amestec de urmărire a tendințelor și de exprimare a propriului stil. Vara este momentul în care îți poți lăsa imaginația să zburde, să experimentezi cu culori, imprimeuri și texturi. Cu toate acestea, cheia este să te simți bine în propria piele, să adopți acele trenduri care te definesc și care îți accentuează frumusețea și feminitatea.

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult