- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

România are în depozite gaze naturale în proporție de 96,52%

01 Nov, 13:55 • Bumbeneci Diana
România are suficient gaz pentru sezonul rece. Depozitele au fost umplute în proporție de 96%.
România are în depozite gaze naturale în proporție de 96,52%

România va avea suficiente gaze naturale pentru această iarnă. Anunțul a fost făcut chiar de unul dintre reprezentanții Guvernului condus de Nicolae Ciucă.

România are suficiente gaze pentru iarnă

Vești bune pentru românii care se gândesc ce se va întâmpla în actualul sezon rece, în condițiile în care întreaga Europă se confruntă cu o criză energetică. Se pare că România are în depozite, la 1 noiembrie, 2,963 miliarde metri cubi de gaze naturale, ceea ce reprezintă 96,52%, a anunţat ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Te-ar mai putea interesa și: Drulă: „Dimensiunea crizei economice în România e determinată de acțiunea acestui guvern, de politica fiscală”

România are în depozite gaze naturale în proporție de 96,52%
România are în depozite gaze naturale în proporție de 96,52%

„Astăzi, 1 noiembrie, avem în depozite gaze naturale în procent de 96,52% – 2.963,3 milioane metri cubi. Nu vom avea probleme cu gazele în această iarnă. Populaţia şi economia nu vor avea de suferit”, a scris marţi ministrul pe pagina sa de Facebook.

Pragul minim aprobat pentru România în noul regulament al Comisiei Europene, de 80%, a fost atins pe 17 septembrie. În acest sens, țara noastră va putea trece cu bine de sezonul rece, fără să fie nevoie să ceară ajutor de la alte state.

Te-ar mai putea interesa și: Frații Pavăl achiziționează noul sediu Booking. Valoarea întregului complex se ridică la peste 170 de milioane de euro

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult