- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii au decis! Care sunt cele mai urâte orașe din România. „Străzi mai rele decât la bulgari”

06 May, 23:16 • Lupu Alexandra
Românii au votat. Iată care sunt cele mai urâte orașe din România.
Românii au decis! Care sunt cele mai urâte orașe din România. „Străzi mai rele decât la bulgari”

Pe platforma online Reddit, românii au avut ocazia să voteze în clasamentul „cel mai urât oraș din România”. Făgăraș, Corabia, Constanța, Țăndărei și Giurgiu au primit cele mai multe voturi, spune stiripesurse.ro.

Cele mai urâte orașe din România

Corabia, Făgăraș, Constanța, Țăndărei și Giurgiu sunt orașele care au primit cele mai multe voturi în clasamentul pornit în mediul online, pe platforma Reddit, care încerca să afle care sunt cele mai urâte zone din România. Internauții au ales să-și exprime părerea despre fiecare oraș din clasament.

Drept urmare, despre Constanța, unul dintre votanți spune că nu înțelege cum o zonă cu centru vechi, plajă și port a ajuns atât de rău. Cu toate acestea, nu toată lumea a fost de acord. O altă persoană a spus despre zona menționată că nu s-ar muta din Constanța pentru niciun alt oraș, în afara Bucureștiului.

Citește și: IQAir: Topul orașelor care au fost desemnate cele mai poluate din întreaga lume

„Constanța. Nu știu cum un oraș cu port, plajă, centru vechi, istorie a ajuns atât de rău.

Mereu, când intru, îmi aduce aminte de Bucureștiul de acum 20 de ani +. Poate mi se pare mie, dar șoferii de acolo au un buff +50% bombardieri”, spune unul dintre votanți.

„Nu aș da Constanța pe niciun alt oraș, în afara Bucureștiului, din România. Am fost și în Cluj, Timișoara, Iași șamd, dar nu pot zice că aș alege să mă mut din Constanța pentru aceste orașe. Am observat acum că se lucrează mult la drumurile orașului.

Traficul e ok și, să fiu sincer, ai ce face. Suntem obișnuiți doar să aruncăm cu noroi, aud și printre prietenii mei constănțeni cum zic că în Cluj e mai bine, după ce s-au întors de la Untold, iar Constanța e o groapă de gunoi.

În fine, fiecare are dreptul la opinie, bănuiesc”, afirmă un alt internaut.

Orașe România
Orașe România

Despre Giurgiu, un utilizator a spus că este plin de haite de câini vagabonzi, iar per ansamblu, este un oraș în care nu există mai mult de 3 obiective de văzut. Un alt internaut a spus că, în mare parte, toate zonele din România arată la fel: blocuri comuniste și „2-3 plante întreținute de pensionarul de la parter”.

„Tocmai ce am fost la Giurgiu weekendul acesta. Un oraș părăsit, 3 chestii/obiective de văzut în tot orașul, dintre care unul e un parc mai mic decât jumătate din parcul de sector din București. Si haite de câini vagabonzi, de am avut flashbacks la perioada când era plin în București cu ei de îți era frică să mergi prin unele cartiere”, scrie un utilizator.

„În primul rând, pot să afirm că toate orașele românești arată, în mare, la fel. Toate au blocuri comuniste, acele blocuri de un gri deprimant, împrejmuite cu garduri, unde sunt 2-3 plante întreținute de pensionarul de la parter.

Sigur, unele orașe au un centru frumos (Brașov, Timișoara), dar, odată ce ieși din centrul respectiv, dai exact de același peisaj care e în toate orașele din țară.

Practic, dacă te leagă cineva la ochi și te lasă pe aleea unui cartier construit de comuniști, habar n-ai în ce oraș poți fi, dacă te raportezi la arhitectura cartierului. Doar numerele de înmatriculare ale mașinilor te mai scot din dilemă”, scrie un internaut.

Vezi și: Bogăția crește rapid în anumite zone ale lumii. Lista orașelor în care se află cei mai mulți milionari