- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii cu salariul minim pe economie mai au de așteptat până află dacă vor primi mai mulți bani. Ciucă: „Nu mă hazardez să comunic pe acest subiect”

22 Nov, 16:25 • Bumbeneci Diana
Premierul Nicolae Ciucă a făcut noi declarații legate de salariile românilor. Acesta a transmis că momentan nu au fost luate decizii oficiale.
Românii cu salariul minim pe economie mai au de așteptat până află dacă vor primi mai mulți bani. Ciucă: „Nu mă hazardez să comunic pe acest subiect”

Discuțiile pe tema veniturilor lunare pe care le primesc românii  par să nu ia sfârșit prea curând. După ce, în ultimele zile, s-a vehiculat că românii vor primi un salariu minim pe economie mai mare față de ultimele luni, premierul Nicolae Ciucă a transmis că momentan nu au fost luate decizii oficiale în acest sens.

Nicolae Ciucă anunță că nu au fost luate decizii finale cu privire la salariul minim pe economie

Premierul Nicolae Ciucă a declarat în cursul zilei de azi că în coaliția de guvernare nu a fost luată deocamdată o decizie cu privire la creșterea salariului minim, joi urmând să aibă loc o nouă întâlnire în Consiliul Tripartit pe acest subiect. După mai multe dezbateri, membrii coaliției de guvernare vor anunța decizia finală, însă până atunci, toate informațiile vehiculate sunt doar la nivel de propunere.

„Nu am luat aseară (n.r. – luni) o decizie (privind majorarea salariului minim – n.r.), pentru că ea trebuie discutată şi este, pe bună dreptate, analizată în cadrul Consiliului Tripartit şi apoi vom lua o decizie”, a spus Ciucă, la sediul central al PNL, conform Agerpres.

Ai mai putea citi și: Prognoza meteo. ANM anunță temperaturi ieșite din comun, dar și ninsori. Cum va fi vremea până pe 19 decembrie

Tot în acest context, premierul Nicolae Ciucă a mai explicat că a avut o întâlnire, săptămâna trecută, cu sindicatele și cu patronatele pe acest subiect.

„Vom avea încă o întâlnire în cadrul Consiliului Tripartit joi, ca atare, până joi, neluându-se nicio decizie nu mă hazardez să comunic pe acest subiect”, a afirmat premierul.

Citește și: Schimbare pentru bucureștenii care vor să participe la Târgurile de Crăciun. Nicușor Dan: „Accesul este gratuit, iar târgul va fi deschis până pe data de 26 decembrie”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult