- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii nu trebuie să rateze oferta de Paște! Cât costă un sejur complet la pensiunea Monicăi Anghel sau a Andreei Esca, fie la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia

30 Mar, 13:57 • Lupu Alexandra
Minivacanța de Paște se apropie cu pași repezi. Pensiunile și hotelurile sunt deja pline, în ciuda prețurilor piperate. Iată care sunt costurile pe care românii trebuie să le suporte dacă vor să închirieze unitățile de cazare ale vedetelor.
Românii nu trebuie să rateze oferta de Paște! Cât costă un sejur complet la pensiunea Monicăi Anghel sau a Andreei Esca, fie la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia

Doar trei săptămâni ne mai despart de Paștele Ortodox! În ciuda tarifelor piperate, pensiunile și hotelurile sunt deja pline. Partea bună pentru românii care vor să petreacă este că pot închiria unitățile de cazare deținute de vedetele României, precum Andreea Esca sau Gică Hagi, așa cum relatează cancan.ro.

Cât îi costă pe români sejurul la cazarea vedetelor de Paște

Hotelurile și pensiunile sunt deja pline, în ciuda faptului că prețurile sunt destul de stufoase. Partea bună pentru români este că încă au timp să își asigure plecarea în minivacanța de peste 3 săptămâni! Mai exact, persoanele interesate pot închiria unitățile de cazare ale vedetelor.

Hotelul lui Gică Hagi din Mamaia este situat la numai 20 metri de plajă și este cotat cu patru stele. Iaki este unitatea de cazare într-o clădire considerată istorică, care oferă facilități pentru conferințe, servicii SPA, pe lângă cele două piscine (una în exterior și una în interior).

La hotelul lui Hagi mai sunt disponibile la ora actuală doar camerele fără vedere la mare pentru sejurul de Paște. O ofertă pentru patru zile pornește de la 2.900 lei de persoană și ajunge la 6.760 pentru un apartament de lux.

Citește și: Și de Paște se va putea schia. „Având în vedere condițiile meteo din ultimele zile, ninsoarea, Primăria Brașov a luat decizia de prelungire a sezonului de schi și în luna aprilie”.

Pachetul de la hotelul Iaki include 3 nopți de cazare, în perioada 14 – 17 aprilie. Pentru 15 și 16 aprilie, românii au asigurată cina. Totodată, în ziua Paștelui, persoanele interesate beneficiază de un Prânz Pascal cu muzică și vin. Tot în ziua respectivă, accesul la Iaki Spa Center și Terapii Spa este gratuit.

Românii pot petrece minivacanța de Paște în unitățile de cazare ale vedetelor
Românii pot petrece minivacanța de Paște în unitățile de cazare ale vedetelor

Andreea Esca pune la bătaie un complex de 5 căsuțe, aflat la 38 kilometri de Sibiu. Oberwood este un proiect unic în România, deoarece păstrează amenajările interioare într-o notă istorică, dar la care se adaugă facilitățile moderne necesare. Căsuțele tradiționale sunt dotate cu uscător de păr, televizoare, frigider, internet și aparat de cafea, printre multe altele.

Pentru a petrece minivacanța de Paște la Oberwood, românii trebuie să scoată din buzunare aproximativ 1.900 lei pentru trei nopți de cazare. În suma precizată nu este inclusă mâncarea, pentru că românii trebuie să o aducă de unii singuri de acasă sau să o gătească la fața locului.

Monica Anghel a investit 50.000 euro în conacul boieresc din Argeș. Banii au fost obținuți din fondurile europene. Un sejur de Paște pentru o singură persoană atinge valoarea de 2.500 lei. Cu toate acestea, pensiunea este deja închiriată complet încă de acum trei luni, iar persoanele norocoase care au apucat să facă rezervare se vor bucura de mic dejun și masă tradițională incluse pe data de 16 aprilie.

Vezi și: Salariile bugetarilor în aprilie. Vești bune pentru sute de mii de angajați înainte de Paște