- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii pot beneficia de 50% reducere la serviciile DIGI! Oferta mai este valabilă doar câteva zile

22 Feb, 20:36 • Lupu Alexandra
Veste bună pentru români! Persoanele interesate pot beneficia de 50% reducere la serviciile Digi. Iată despre ce ofertă este vorba.
Românii pot beneficia de 50% reducere la serviciile DIGI! Oferta mai este valabilă doar câteva zile

Digi RCS RDS a făcut anunțul mult așteptat de români! Persoanele interesate pot beneficia de 50% reducere la serviciile oferite, citează impact.ro.

Oamenii care caută o ofertă telefonică serioasă primesc o veste bună în această săptămână. Digi pune la dispoziția acestora o propunere incredibilă, prin intermediul căreia beneficiază de o reducere de 50%, dacă aleg să-și porteze numărul de telefon din alte rețele. Așadar, pachetul de servicii prezentat de reprezentanții companiei vizează clienții noi, care mai este valabil doar câteva zile.

Digi, ofertă de neratat pentru clienții noi!

Digi RCS RDS a anunțat un pachet de servicii mai mult decât avantajos pentru noii clienți. Primele informații prezentate de responsabilii companiei arată că, în cazul în care persoanele interesate aleg să-și porteze numărul de telefon de pe alte rețele la Digi, aceștia beneficiază de 50% reducere la prețul abonamentelor.

Te-ar putea interesa și subiectul: Digi RCS-RDS oferă e-vouchere în valoare de 500 de lei. Ce trebuie să facă românii care vor să beneficieze de ofertă

Oferta mai este disponibilă doar câteva zile, iar avantajele sunt fantastice. Noii clienți vor avea parte de această reducere semnificativă timp de 6 luni de la încheierea contractului de servicii. Pentru a beneficia de această propunere, persoanele interesate trebuie să-și porteze numărul de telefon la rețeaua menționată.

Digi
Digi

În sine, ofertele puse la dispoziție de Digi sunt accesibile pentru orice buzunar, compania fiind recunoscută pentru prețurile mici. Mai ales prin acest pachet de servicii, românii vor ajunge să scoată și mai puțini bani din portofel pentru a-și plăti abonamentul lunar la telefon. Propunerea mai este valabilă doar câteva zile, iar până la ora actuală, nu se știe dacă compania va decide să prelungească oferta.

Noii clienți care se portează pot alege abonamentul Optim 2, care costă 2 euro pe lună. Prin această ofertă prezentată de conducerea companiei, persoanele interesate vor plăti doar 1 euro, timp de cel puțin 6 luni. În toată această perioadă, clienții vor beneficia net nelimitat, minute nelimitate în rețea, 200 minute naționale și internaționale.

Propunerea este valabilă inclusiv pentru abonamentul denumit Nelimitat, acolo unde, de la 5 euro pe lună, clienții interesați vor ajunge să achite doar 2,5, pentru net și minute la discreție. Același lucru se aplică și ofertei Optim 3: de la 3 euro pe lună, persoanele care se portează ajung să plătească doar 1,5.

Citește și: Schimbare majoră pentru toți clienții Digi RCS-RDS din România în 2023