- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii pot cumpăra o casă cu doar 4.500 de euro! În ce localitate este disponibilă oferta

25 Feb, 18:17 • Lupu Alexandra
Vești bune pentru români! Persoanele interesate pot achiziționa o casă cu doar 4.500 de euro, cu o suprafața de peste 1.000mp.
Românii pot cumpăra o casă cu doar 4.500 de euro! În ce localitate este disponibilă oferta

Românii își pot cumpăra mult mai repede case speciale pentru vacanță! Ultimele informații arată că există o localitate în țară în care locuințele sunt vândute la o sumă uimitoare, mai exact, 4.500 de euro, citează cancan.ro.

Interesul pentru ofertele din piața imobiliară au fost dintotdeauna ridicate. Din toate timpurile, românii încercau să-și achiziționeze o casă, tocmai pentru a beneficia de confortul de care au nevoie. Chiar dacă domeniul menționat a suferit diverse modificări în ultima perioadă, veștile bune nu întârzie pentru persoanele interesate.

Casă de vânzare la 4.500 euro

Locuința de vacanță poate fi cumpărată acum la un preț record, de numai 4.500 de euro. Departe de aglomerație, persoanele interesate pot beneficia de această achiziție personală în momentele în care doresc să se bucure de concediu și nu numai. Interesul pentru casele din afara orașului nu este o surpriză în aceste momente, având în vedere ultimele cutremure atât din Turcia, cât și din țară.

Citește și: Vești bune pentru români: va fi lansat programul „Casa Verde Fotovoltaice 2023″

casă
casă

Mulți români se gândesc să părăsească orașele și să se orienteze către o locuință la țară, acolo unde există mai multă siguranță în cazul unui seism. Se pare că oamenii își pot îndeplini această dorință mai repede decât anticipau. Într-o localitate din România, o casă cu o suprafață de 1.000mp valorează 4.500 euro. Imobilul pus la vânzare este construit în 1970 și se află în localitatea Strejeștii de Sus, comuna Strejești, județul Olt. Suprafața utilă a acestuia este de 55mp, iar cea construită este de 64mp. Dimensiunea totală este estimată la 1.011mp.

„Casa are un regim de înălțime P și a fost construită în 1960, fiind compusă din trei camere și sala. Această are o suprafață construită la sol de 64 m și este construită din bârna, acoperită cu țiglă. Anexa are un regim de înălțime P și a fost construită în 1965.

Această are o suprafață construită la sol de 33 mp și este construită din lemn acoperită cu plăci de azbociment. Imobilul este amplasat în zona estică periferică a localității Strejeștii de Sus, într-o zonă rezidențială caracterizată prin prezența unor proprietăți de tip casă / vila și terenuri libere”, scrie în anunțul de vânzare al imobilului.

Vezi și: Programul Noua Casă a început! BCR primește deja cereri începând cu această săptămână. Ce dobândă se aplică