- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Românii rămân fără apă caldă de luni! Termoenergetica, anunț important pentru mii de bucureșteni. Zonele afectate de lucrări

14 Jul, 21:13 • Lupu Alexandra
Peste 500 de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă, începând de luni, 17 iulie. Termoenergetica a anunțat noi lucrări.
Românii rămân fără apă caldă de luni! Termoenergetica, anunț important pentru mii de bucureșteni. Zonele afectate de lucrări

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) a informat că începând de luni se vor desfășura lucrări de înlocuire, modernizare și reparații pe conductele rețelei primare în sectoarele 1, 2, 4, 5 și 6 din Capitală. Astfel, de săptămâna viitoare, 520 de blocuri vor rămâne fără apă caldă, informează antena3.ro.

Termoenergetica începe lucrările în Capitală

520 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă de luni. Un comunicat transmis de Termoenergetica arată că vor fi afectate următoarele zone:

Conducta Magistralei I – CET Cet Energo – Dn 400 mm şi Magistrala II Vest Dn 800 mm, în zona intersecţiei Bulevardului Iuliu Maniu cu strada Valea Cascadelor şi a străzilor Ametistului, Mărgelelor şi Apusului din Sectorul 6. Termoenergetica va executa lucrări de înlocuire a conductei cu diametrul de 800 mm, două vane cu diametrul de 400 mm şi alţi şase metri de conductă Dn 400 mm. Tot luni, încep lucrările necesare pentru montarea unui alt provizorat de aproximativ 300 m de conductă (Dn 150 mm), pentru realizarea reparaţiilor la conductele Dn 400 mm din zona străzii Apusului. Va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în perioada 17 – 21 iulie, ora 23:00, pentru aproximativ 200 de blocuri.

Citește și despre: Salarii Termoenergetica 2023. Cât câștigă Claudiu Crețu, directorul general al companiei „Depinde de experiența pe care o au în spate”

Lucrări de înlocuire a reţelei pe conducta Dn 600 mm, în zona Aleilor Râul Sadului şi Ciceu, strada Aliorului şi Aleea Niculiţel din Sectorul 4. Se vor înlocui mai multe conducte din zonă. Între 17 și 21 iulie, ora 23:00, va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă, pentru 90 de blocuri din zona menționată.

Conducta Magistralei Progresul Berceni Dn 800 mm, în zona Bulevardului Constantin Brâncoveanu şi a Şoselei Olteniţa din Sectorul 4. Se vor desfășura lucrări de punere în funcțiune a tronsonului modernizat prin proiectul Primăriei Municipale București – Obiectivul 5 și se vor executa operațiuni de blindare a unei noi porțiuni de rețea, pentru continuarea lucrărilor, fără sistarea furnizării agentului termic pentru apă caldă. Echipele Termoenergetica vor interveni pentru a efectua lucrări de reparații a avariilor din rețeaua în zona Şoselei Olteniţei şi a străzii Padeşului din Sectorul 4. Pentru aproximativ 150 de blocuri va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă în perioada cuprinsă între 17 şi 24 iulie, ora 23.00.

Lucrări Termoenergetica
Lucrări Termoenergetica

Lucrări de înlocuire a reţelei pe conducta Dn 800 mm, în zona Bulevardului Unirii din Sectorul 5. Se desfășoară lucrări de înlocuire a aproximativ zece metri de conductă cu același diametru. Va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă pentru aproximativ 40 de blocuri, între 14 și 21 iulie, ora 23:00.

Lucrări de reparaţii la conducta Dn 400 mm, în zona Gării de Nord şi a Maternităţii Polizu din Sectorul 1, unde se vor executa lucrări de înlocuire a aproximativ 15 metri de conductă. Aproximativ 30 de blocuri din această zonă vor rămâne fără apă caldă în perioada 18 și 20 iulie, ora 23:00. În același timp, sunt continuate lucrările de înlocuire a conductei Dn 200 mm, în zona străzii Slt. Gheorghe Stănescu din Sectorul 2. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă va rămâne sistată pentru 10 blocuri până în 28 iulie, ora 23:00.

Vezi și: Primăria Sectorului 5 îi sfătuiește pe bucureștenii care nu au avut apă caldă și căldură să-și ceară banii înapoi de la Termoenergetica. Baza legală se află în contract!