- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Rompetrol atrage atenția clienților cu o ofertă de nerefuzat! Cadouri pentru toți cei care alimentează cu benzină sau motorină de la ei

05 Dec, 09:10 • Fundeanu Madalina
Cea mai nouă promoție a Rompetrol atrage valuri de clienți. Compania oferă cadouri tuturor celor care aleg să alimenteze cu benzină sau motorină de la ei!
Rompetrol atrage atenția clienților cu o ofertă de nerefuzat! Cadouri pentru toți cei care alimentează cu benzină sau motorină de la ei

Deși OMV Petrom continuă să fie lider pe piața carburanților din România, scandalul Schengen i-a determinat pe mulți să schimbe locul de unde alimentează cu benzină sau motorină. Astfel, cea mai recentă promoție a Rompetrol va atrage și mai mulți clienți de la austrieci. Este prima campanie atât de tentantă care are loc în ultima vreme, potrivit news18.ro.

Oferte spectaculoase la Rompetrol! Cadouri pentru toți clienții!

Prin urmare, cei de la Rompetrol vin cu o veste minunată pentru români. Toți cei care alimentează sau cumpără orice în valoare de minim 150 de lei, în perioada 27.11.2023 – 18.02.2024 au șansa să primească super cadouri, printre care și o mașină BMW X3.

„Iarna nu-i ca vara? Ba da! ​
Cu Rompetrol ai șansa să câștigi săptămânal trotinete electrice Xiaomi și carduri de carburant, iar la final, marele premiu, un BMW X3, care să-ți transforme iarna într-o aventură unică pe patru roți. 

Alimentează sau cumpără produse de minim 150 de lei și înscrie codul de pe bonul fiscal prin:​
– SMS la 1788*​
– Mesaj pe WhatsApp la numărul 0759 055 343​
– În aplicația Rompetrol Go​
– Pagina de campanie​”, este mesajul celor de la Romeptrol Go.

Citește și: Valoarea Bitcoin a depășit 42.000 de dolari! A fost atins maximul ultimelor 20 de luni

Rompetrol
Rompetrol

Mai multe avantanje pentru acești clienți

În plus, clienții care dețin și card Rompetrol Go beneficiază de avantaje suplimentare. Partea bună este că cei care nu fac încă parte din programul de loialitate se pot înscrie. Toate detaliile sunt disponibile pe site sau în benzinării.

„Faci parte din programul de loialitate Rompetrol Go? Avem vești super bune pentru tine: participând la promoția noastră, primești dublul punctelor aferente tranzacției și ai șanse duble de caștig!”, au mai transmis cei de la Rompetrol.

Rompetrol Rafinare, investiţie de 6,5 mil. de dolari

Rompetrol Rafinare a dus la bun sfârșit modernizarea a două noi rezervoare din parcul de stocare al rafinăriei Petromidia Năvodari. Investiţia pentru cele două proiecte s-a ridicat la aproximativ 6,5 milioane de dolari şi face parte dintr-un program general de mentenanţă, reabilitare şi modernizare a parcului de rezervoare, potrivit unui raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti, citat de Ziarul Financiar.

„Prin astfel de lucrări, urmărim creşterea flexibilităţii în sectorul operaţional, reabilitarea capacităţilor existente fiind o necesitate de business. Proiectele finalizate recent, în grafic şi cu respectarea tuturor normelor de siguranţă, ne aduc mai aproape de aceste obiective.

La finalul programului general, vom avea capacitatea să stocăm cu 20% mai multă motorină şi vom putea să gestionăm mai bine fluxurile de produse finite şi semifabricate”, spune Florian Pop, Directorul General al companiei.

Ultimul proiect finalizat a vizat reconstrucţia unui rezervor de benzină (B6), cu capacitate de 5.000 mc. Acesta a fost realizat prin utilizarea unei tehnici care a presupus folosirea de cricuri hidraulice. Așadar, toate sudurile şi operaţiunile tehnice au fost realizate la sol, fiecare componentă a rezervorului fiind, apoi, urcată cu ajutorul noului sistem.

Vezi și: O nouă lege a fost votată! Sunt vizați toți cei care au permis de conducere!