- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Rompetrol dă naștere unui nou concept: benzinăriile sunt transformate într-o destinație! Stațiile de alimentare inaugurate recent pe A1 sunt considerate „cele mai moderne din România”

11 Apr, 10:49 • Lupu Alexandra
Benzinăriile din România se pregătesc să devină ceea ce lumea nu ar fi crezut! Rompetrol dă naștere unui nou concept: stațiile de alimentare se transformă în destinații. Iată care sunt planurile reprezentanților.
Rompetrol dă naștere unui nou concept: benzinăriile sunt transformate într-o destinație! Stațiile de alimentare inaugurate recent pe A1 sunt considerate „cele mai moderne din România”

Rompetrol se pregătește să dea startul celui mai spectaculos concept din lume: benzinăriile se transformă în destinații, relatează businessmagazin.ro. Așa cum arată primele informații, stațiile de alimentare vor suferi noi modificări, totul cu scopul de a le oferi cetățenilor spații moderne și mult mai multe facilități.

Cum vor arăta benzinăriile în viitor

Rompetrol Downstream, divizia de retail a grupului KMG International, se pregătește să integreze cel mai nou concept: benzinăriile vor fi modernizate. Spațiile vor fi de trei ori mai mari decât în cazul celor obișnuite, dar mai mult decât atât, cetățenii se vor putea bucura de mai multe facilități, de la zone speciale pentru încărcarea mașinilor electrice și până la locuri de parcare numeroase.

Așa cum arată primele informații din planul elaborat de Rompetrol, stațiile de alimentare vor avea cafea de specialitate, un chef cu experiență în bucătăria franțuzească, spații verzi și magazine. Benzinăriile vor fi încadrate într-un spațiu care este de trei ori mai mare decât cel obișnuit. Totodată, cele patru noi stații care au fost recent inaugurate pe A1 sunt considerate „cele mai moderne din România”.

Citește și: Premieră în România! Rompetrol lansează un nou tip de benzinării! Cum arată noul concept sustenabil

Directorul general Rompetrol relatează că investițiile de 14 milioane de dolari sunt doar începutul unui plan mai amplu. Zhanibek Nugertayev afirmă că, într-o eră a mobilității, inclusiv benzinăria poate deveni o destinație.

La ora actuală, stațiile de alimentare inaugurate pe A1 sunt dotate cu pompe de alimentare pentru carburanți, cafenea, terasă, spațiu verde, parcări, loc de joacă, magazine, zone de încărcare speciale pentru mașinile electrice și nu numai. Tocmai de aceea, directorul general Rompetrol afirmă că șoferii care călătoresc la drum lung sau care se pregătesc să iasă din țară vor beneficia de cele mai moderne spații pentru popas, având în vedere toate condițiile pe care benzinăria le oferă la acest moment.

Rompetrol
Rompetrol

„Noile benzinării sunt cele mai moderne din România.

Ele sunt adevărate centre de servicii integrate, unde găseşti tot ce-ţi doreşti: pompe de alimentare cu carburanţi, staţii de încărcare a maşinilor electrice, magazine, restaurant, cafenea, terasă, spaţiu verde, loc de joacă, parcări.

Aşadar, şoferii care călătoresc la drum lung, se pregătesc să iasă din ţară sau, dimpotrivă, au venit în România din vest găsesc aici cele mai minunate spaţii pentru popas”, descrie Zhanibek Nugertayev.

„Cele mai moderne benzinării” din România au fost inaugurate în luna martie a acestui an, vorbind despre 4 la număr. Totodată, adaptarea stațiilor de alimentare la nevoile actuale reprezintă o parte din strategia de business elaborată de Rompetrol de o lungă perioadă. În 2013 și 2019, societatea a modernizat elementele de construcție și spațiul destinat produselor gastro din benzinării. În acest an, „compania va trece la următorul nivel al dezvoltării”, așa cum relatează reprezentanții firmei care deține 178 de stații proprii și 293 operate în franciză.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: O nouă stație de încărcare cu Hidrogen pe Autostrada A1! OMV Petrom și Rompetrol vor deschide noi benzinării și parcări moderne