- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ryanair introduce două noi rute din Irlanda spre România. Tarifele anunțate de transportatorul aerian

15 Mar, 12:56 • Lupu Alexandra
Ryanair a anunțat că va introduce două noi rute din Irlanda spre România. Compania aeriană low-cost a precizat care sunt tarifele incluse.
Ryanair introduce două noi rute din Irlanda spre România. Tarifele anunțate de transportatorul aerian

Ryanair a dat vestea așteptată de toți românii! Compania aeriană low-cost va introduce două noi rute din Irlanda spre România, în sezonul de vară, anunță profit.ro. Primele informații arată că vor fi desfășurate patru zboruri săptămânale către cele două destinații.

Ryanair introduce curse spre România

Tranportatorul aerian a confirmat recent că va introduce două noi rute din Irlanda spre România, disponibile pentru sezonul de vară. Primele informații arată că vor exista patru zboruri săptămânale către cele două destinații menționate. Compania aeriană irlandeză a prezentat în programul curselor din Dublin 14 rute către noi destinații în 8 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Italia și Spania. Spre țara noastră, Ryanair va opera curse aeriene din Dublin la Cluj-Napoca și Iași, cu o frecvență de patru zboruri săptămânale.

Vezi și: Alertă de călătorie emisă de MAE. Grevă pe marile aeroporturi. Cursele aeriene pot înregistra perturbări

Noile rute completează un total de 130 destinații deservite până în prezent de Ryanair, de pe aeroportul din Dublin. În total, compania va gestiona peste 2.000 de curse aeriene în această vară, fiind unul dintre cele mai aglomerate programe de sezon de până acum înregistrat în Irlanda. Transportatorul a anunțat că tarifele încep de la 29.99 lire sterline pentru călătoriile care urmează să fie efectuate în perioada aprilie – octombrie, dacă vorbim despre rezervările realizate până la miezul nopții de joi, 16 martie 2023.

Ryanair a anunțat că introduce noi curse spre România
Ryanair a anunțat că introduce noi curse spre România

În paralel cu aceste vești, Ryanair a anunțat că luna martie este ultima în care operează zboruri de pe Aeroportul Internațional Oradea. Așadar, începând cu această primăvară, Oradea va avea un singur zbor extern, anunțată de compania Aeroitalia dintre și spre Forli, Italia. Transportatorul irlandez mai plănuiește doar câteva curse la Oradea, mai exact, spre Milano (Bergamo) și Londra (Stansted), programate pe parcursul acestei luni. Având în vedere că Ryanair era singura companie care punea la dispoziție zboruri internaționale de pe aeroportul menționat din România, acest lucru înseamnă că conexiunile externe sunt oprite temporar.

Citește și: Neatenția se plătește! Un român a trăit un adevărat șoc după ce și-a lăsat mașina parcată lângă aeroport. Motivul pentru care bărbatul a primit o amendă record când a scos bonul de parcare