- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ryanair introduce patru noi curse din România! Compania aeriană a anunțat programul zborurilor

27 Mar, 11:54 • Lupu Alexandra
Ryanair a informat că introduce patru noi curse din România. Zborurile vor avea loc către orașe europene. Compania aeriană a anunțat programul curselor.
Ryanair introduce patru noi curse din România! Compania aeriană a anunțat programul zborurilor

Ryanair aduce vestea mult așteptată de români! Compania aeriană a confirmat că introduce patru noi curse din România, relatează antena3.ro.

Ryanair introduce noi curse din România

Ryanair a anunțat că introduce patru noi curse din România, începând cu data de 26 martie 2023. Compania aeriană va lega Aeroportul din Iași de alte orașe din Europa. Astfel, avioanele care vor decola de la Iași vor ajunge la Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi) și Dublin.

Așa cum arată primele informații, Ryanair va opera cel puțin 30 curse săptămânale, având calitatea de partener al Aeroportului Internațional Iași. Zborurile de la Iași către Milano vor avea loc în fiecare zi de marți, joi și duminică. La fel de bine, ieșenii vor putea zbura la Milano în fiecare marți, joi, sâmbătă și duminică.

Vezi și: Ryanair introduce două noi rute din Irlanda spre România. Tarifele anunțate de transportatorul aerian

Totodată, românii care vor să ajungă la Bruxelles vor putea călători în zilele de marți, miercuri și duminică cu zborurile asigurate de Ryanair. În zilele de marți, joi, vineri și duminică se vor efectua cursele care aterizează la Paris.

Ryanair nu renunță să le aducă vești bune românilor! Anunțul că se introduc noi curse din România către orașele europene a venit la scurt timp după ce compania aeriană a informat că vor exista noi zboruri, din Irlanda spre România. Transportatorul a precizat că tarifele încep de la 29.99 lire sterline pentru deplasările care urmează să fie efectuate în perioada aprilie – octombrie, dacă vorbim despre rezervările făcute până pe data de 16 martie.

Ryanair introduce noi curse din România
Ryanair introduce noi curse din România

În paralel cu aceste vești, Ryanair a anunțat că aceasta este ultima lună în care operează zboruri de pe Aeroportul Internațional Oradea. Începând cu această primăvară, în orașul menționat va exista un singur zbor extern. Așadar, cursele sunt oprite temporar, având în vedere că transportatorul era singurul care oferea zboruri internaționale.

În ianuarie 2023, compania a înregistrat una dintre cele mai mari creșteri ale cererilor. Tot mai mulți oameni au început să rezerve bilete spre destinațiile preferate, de teamă că prețurile vor continua să se mărească.

„Se pare că există foarte multă cerere. Cred că oamenii sunt îngrijoraţi că preţurile vor creşte la vară, aşa cum cred şi eu, şi de aceea au decis să îşi facă anticipat rezervări pentru călătoriile de Paşti şi pentru la vară”, declara Michael O’Leary la începutul acestui an.

Vezi și: La Ryanair nu sunt semne de recesiune. Rezervări pe bandă rulantă, record peste record în 2023