- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ryanair recrutează personal din România. Unde şi când are loc interviul

26 Oct, 15:10 • stefan.vlad
Ryanair recrutează personal din România. Compania aeriană organizează la București un eveniment de recrutare pentru personal tehnic, specializat în mentenanța aeronavelor. Candidații sunt așteptați vineri, 28 octombrie, la hotelul Crystal Palace din Capitală la primul interviu cu reprezentanții companiei.
Ryanair recrutează personal din România. Unde şi când are loc interviul

Ryanair recrutează personal din România. Procesul de recrutare vizează mai multe categorii de personal calificat precum ingineri cu licență B1/B2, mecanici de aviație, structuriști și personal logistică. Pentru ocuparea unei poziții în cadrul companiei este necesară experiența anterioară în întreținerea aeronavelor.

Citeşte şi: Ne putem lua adio de la zoborurile cu 20€! Scumpiri masivie sunt așteptate chiar și la zborurile low cost

Ryanair recrutează personal din România

Candidații selectați își vor desfășura activitatea într-una dintre bazele de întreținere și reparații ale operatorului aerian din Scoția, Lituania, Polonia, Spania, Germania sau Irlanda.

Dat fiind specificul sezonier al activității de mentenanță aeronave, programul de lucru se întinde pe doar 9 din 12 luni, în timpul verii angajații beneficiind de 3 luni de concediu plătit, în plus față de cele 2 săptămâni libere oferite în perioada sărbătorilor de iarnă.

Având în vedere necesitatea relocării, costurile cu transportul către baza de mentenanță din Europa, cazarea și diurna vor fi suportate de angajator, iar funcție de nivelul de calificare și experiență, salariile oferite pot depăși cu mult media europeană pentru această categorie de personal.

Pentru întreținerea flotei, planificate să ajungă la peste 600 de aeronave în următorii ani, compania aeriană desfășoară activități de mentenanță atât în facilități proprii, cât și la parteneri externi. În cadrul celor șase baze pe care le operează, în Uniunea Europeană și Regatul Unit, Ryanair Heavy Maintenance Group are peste 1500 de angajați care generează anual mai mult de 1 milion de ore de manoperă.

Ryanair Holdings plc este cel mai mare grup de companii aeriene din Europa și compania-mamă a Ryanair, Ryanair UK, Buzz, Lauda și Malta Air. Cel mai curat și ecologic grup de companii aeriene din Europa are obiective ambițioase de sustenabilitate pentru 2030. Companiile din portofoliul Ryanair Holdings conectează peste 40 de țări și oferă cele mai mici tarife din Europa pentru transportul aerian de pasageri. Cei 17.000 de profesioniști în domeniul aviației, cu înaltă calificare, angajați în cadrul grupului operează și întrețin una dintre cele mai noi flote, care cuprinde peste 500 de aeronave și este în continuă creștere. Ryanair operează mai mult de 2500 de zboruri zilnice de pe 230 de aeroporturi.