- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariu la îndemâna tuturor! Un asistent tehnic câștigă între 700 și 1.000 de euro net pe lună

11 May, 08:48 • Bumbeneci Diana
Un asistent tehnic câştigă între 700 şi 1.000 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Salariu la îndemâna tuturor! Un asistent tehnic câștigă între 700 și 1.000 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de asistent tehnic are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf.

Ce trebuie să facă un asistent tehnic pentru salariul său

„Joburile din domeniul administrativ /secretarial sunt printre cele mai dorite de către candidaţi, cu peste 7% din aplicările lunare ducându-se către roluri din acest domeniu. Un asistent tehnic pregăteşte întâlnirile tehnice şi revizuiri de proiecte, este totodată persoana care elaborează documentaţia tehnică. Pentru asta are nevoie de pregătire tehnică şi o bună capacitate de înţelegere a domeniului de activitate al companiei şi standardelor de lucru.

Printre cerinţe se mai numără cunoştinţe MS Office, cunoaşterea unei limbi străine, abilităţile organizatorice şi capacitatea de lucru cu o echipă multidisciplinară şi multiculturală. Oferta de locuri de muncă pentru această poziţie este mare în Timişoara, Bucureşti, Ilfov, Braşov şi Constanţa, iar salariul este cuprins în intervalul 700 – 1000 euro net, în medie”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Te mai poate interesa și: Vestea zilei pentru toți românii cu rate! BNR anunță ce se întâmplă azi, 10 mai, cu indicele ROBOR

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, prime de sărbători, abonament medical clinică privată de sănătate şi zile de concediu suplimentare.

La ora actuală, 714 de posturi vacante pentru poziţia de asistent tehnic sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în Timişoara, Bucureşti, Ilfov, Braşov şi Constanţa.

Specialiștii mai explică și faptul că un asistent tehnic pregăteşte întâlnirile tehnice şi revizuiri de proiecte, este persoana care elaborează documentaţia tehnică. Pentru asta are nevoie de pregătire tehnică şi o bună capacitate de înţelegere a domeniului de activitate al companiei.

Ai mai putea citi: Este nevoie de forță de muncă! 20.000 de joburi noi pentru români, iar salariile sunt foarte bune!

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult