- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Salariul din construcții plătit în România cu 1500 de euro net pe lună. Se oferă tichete de masă, transport asigurat, abonament medical, zile suplimentare de concediu de odihnă

04 Nov, 09:46 • Bumbeneci Diana
Un maistru în construcţii câştigă între 1.200 şi 1.500 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Salariul din construcții plătit în România cu 1500 de euro net pe lună. Se oferă tichete de masă, transport asigurat, abonament medical, zile suplimentare de concediu de odihnă

În prezent, în România, joburile în construcții revin la mare căutare, datorită majorărilor de salariu. Comparativ cu salariile de peste graniță, veniturile sunt medii, însă mulți români aleg să rămână acasă și să caute un loc de muncă în domeniu. Și când vine vorba despre construcții, angajat pe poziţia de maistru în construcţii are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.500 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Salariul din construcții plătit în România cu 1500 de euro

Un maistru în construcţii este un profesionist cu o vastă experienţă în industria construcţiilor care are rolul de a superviza şi coordona activităţile de construcţie pe un şantier, un bun lider capabil să gestioneze toate aspectele unui proiect. Pentru acest rol, angajatorii caută candidaţi cu studii superioare finalizate şi experienţă în construcţii, experienţă în managementul echipelor şi proiectelor în construcţii. Totodată, este necesară disponibilitatea de a călători în judeţ şi în ţară pe perioada proiectelor. Oferta salarială este între 1.200 şi 1.500 euro net lunar“, explică Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Vezi și: 90% în plus la pensie pentru o categorie de pensionari. Ministrul Muncii: „Peste 3 milioane de români vor primi pensii mai mari”

Job construcții
Job construcții

Locul de muncă are și numeroase bonusuri specifice oferite de angajator încă din prima lună. Este vorba despre: tichete de masă, transport asigurat, abonament medical, zile suplimentare de concediu de odihnă.

La ora actuală 956 de posturi vacante pentru poziţia de maistru în construcţii sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Cluj, Satu Mare şi Braşov.

„Pentru acest rol, angajatorii caută candidaţi cu studii superioare finalizate şi experienţă în construcţii, experienţă în managementul echipelor şi proiectelor în construcţii”, continuă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Ai putea citi și: Cum vor profita bancherii de limitarea plăților cash. Adrian Negrescu: „Viața noastră, într-un fel sau altul, va fi una sub imperiul comisioanelor bancare”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult