- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul din România plătit cu 1.400 de euro pe lună. Ce trebuie să faci pentru jobul de consultant în dreptul muncii

06 Jun, 12:28 • Bumbeneci Diana
Un consultant în dreptul muncii câştigă între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Salariul din România plătit cu 1.400 de euro pe lună. Ce trebuie să faci pentru jobul de consultant în dreptul muncii

Un consultant în dreptul muncii câştigă între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună. Ana Vişian, marketing manager, BestJobs a explicat ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.

Ce prevede un job de consultant în dreptul muncii

Conform sursei citate, un consultant în dreptul muncii poate lucra ca angajat într-o firmă de consultanţă juridică sau poate fi un profesionist independent care oferă servicii de consultanţă juridică în acest domeniu, în special companiilor mari şi multinaţionalelor.

Un angajat pe poziţia de consultant în dreptul muncii are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.400 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Vezi și: Pericol major pentru consumatorii de lactate! Nu consumați de la aceste 3 firme celebre!

Job
Job

Un consultant în dreptul muncii este un profesionist specializat în legislaţia muncii şi relaţiile de muncă. Acesta oferă consultanţă şi asistenţă juridică în probleme legate de dreptul muncii atât angajaţilor, cât şi angajatorilor. Un consultant în dreptul muncii poate lucra ca angajat într-o firmă de consultanţă juridică sau poate fi un profesionist independent care oferă servicii de consultanţă juridică în acest domeniu, în special companiilor mari şi multinaţionalelor. Angajatorii caută candidaţi cu studii superioare absolvite în domeniul juridic, experienţă în domeniul juridic, preferabil Dreptul Muncii şi specializare de expert în legislaţia muncii. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Iaşi, Sibiu sau Brăila şi salariul porneşte de la 1.000 de euro pe lună şi poate ajunge până la 1.400 de euro”, explică Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Acest loc de muncă are, desigur, multiple beneficii extrasalariale, precum și bonusuri specifice oferite de angajator. Este vorba despre: tichete de masă, prime de sărbători, asigurare medicală privată, zile de concediu în plus.

În prezent, 939 de posturi vacante pentru poziţia de consultant în dreptul muncii sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Iaşi, Sibiu şi Brăila.

Vezi și: Știrea zilei despre creșterea salariilor și reforma pensiilor! Ministrul Muncii, Marius Budăi: „Categoric vorbim de aprobarea imediat următoare”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult