- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul din România plătit cu 1600 de euro. Ce presupune jobul de cloud systems administrator

19 May, 12:30 • Bumbeneci Diana
Un cloud systems administrator câştigă între 1.000 şi 1.600 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru salariul lunar.
Salariul din România plătit cu 1600 de euro. Ce presupune jobul de cloud systems administrator

Un angajat pe poziţia de cloud systems administrator are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.600 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs. Acesta are o listă de sarcini pe care trebuie să le îndeplinească pentru a ajunge la performanță și pentru a primi veniturile maxime ce pot fi oferite pe o astfel de poziție, anunță zf.

Ce presupune jobul de cloud systems administrator

„Multe locuri de muncă pentru rolul de cloud systems administrator sunt deschise în prezent pe BestJobs pentru persoane cu studii superioare în ştiinţa calculatoarelor sau formare similară, experienţă în operarea tehnologiilor de tipul Docker, Kubernetes Cluster, RedHat OpenShift, experienţă cu arhitecturi cloud moderne, tehnologii cloud şi operarea serviciilor cloud de la Microsoft Azure sau AWS/Google Cloud.

De asemenea, candidatul ideal trebuie să aibă abilităţi abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, adaptabilitate şi flexibilitate. Printre cele mai întâlnite beneficii extrasalariale, specifice acestui tip de job, se numără primele de sărbători şi posibilitatea de a lucra remote. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Timişoara sau remote şi salariul porneşte de la 1000 de euro pe lună şi poate ajunge până la 1.600 de euro“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Ai mai putea citi: ROBOR a scăzut! Vești excelente pentru românii cu rate la bancă

Acest tip de loc de muncă aduce și o serie de beneficii extrasalariale. Printre cele mai întâlnite sunt: prime de sărbători, servicii medicale clinică privată, posibilitatea de a lucra remote, dezvoltare profesională continuă.

La ora actuală, 364 de posturi vacante pentru poziţia de cloud systems administrator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Timişoara, mai anunță sursa citată.

Ai mai putea citi: Vestea zilei! Comisia Europeană anunță o nouă creștere a salariilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult