- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul din România plătit cu 2000 de euro, tichete de masă, prime de sărbători și posibilitatea de a lucra hibrid

19 Dec, 18:27 • Bumbeneci Diana
Un supervizor de audit intern câştigă între 1.700 şi 2.000 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Salariul din România plătit cu 2000 de euro, tichete de masă, prime de sărbători și posibilitatea de a lucra hibrid

Un supervizor de audit intern câştigă între 1.700 şi 2.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. Iată care sunt principalele atribuții ale acestui angajat.

Ce prevede jobul de audit intern

Te-ar mai putea interesa și: Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

Jobul de audit intern presupune evaluarea și analiza proceselor, procedurilor și activităților unei organizații pentru a asigura că acestea sunt conforme cu standardele, politicele interne și reglementările externe. Auditul intern este o funcție independentă și obiectivă care ajută organizația să își atingă obiectivele prin furnizarea unor evaluări și recomandări cu privire la eficiența și eficacitatea proceselor sale.

Auditorii interni examinează și evaluează informațiile financiare ale organizației pentru a se asigura că acestea sunt exacte și complete. Ei identifică și investighează orice abateri sau anomalii.

Vezi și: 

salariu România
salariu România

Jobul de supervizor audit intern oferă oportunitatea de a gestiona şi îmbunătăţi procesele de audit intern pentru o companie. Candidaţii trebuie să aibă experienţă relevantă în audit, cunoştinţe solide de contabilitate şi să asigure implementarea eficientă a bunelor practicilor de audit. Atribuţiile includ coordonarea echipei de audit intern, evaluarea riscurilor şi furnizarea de recomandări pentru îmbunătăţiri. Rolul este unul senior şi implică peste 5-7 ani de experienţă în domeniul auditului. Oferta salarială este între 1.700 şi 2.000 euro net lunar“, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Acest loc de muncă vine și cu o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite de angajator. Este vorba despre tichete de masă, prime de sărbători, posibilitatea de a lucra hibrid şi maşină de serviciu.

La ora actuală, în România sunt 443 posturi vacante pentru poziţia de supervizor de audit intern. Acestea sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Timişoara, Bucureşti, Arad etc.

Vezi și: Job remote, zile de concediu suplimentare și 3.500 de euro net pe lună salariu. Ce prevede jobul de dezvoltator node.js în România

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult