- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salariul plătit cu 1600 de euro, tichete de masă, bonusuri de performanţă, traininguri de specializare și cursuri

11 Nov, 23:05 • Bumbeneci Diana
Un coordonator în vânzări câştigă între 1.200 şi 1.600 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Salariul plătit cu 1600 de euro, tichete de masă, bonusuri de performanţă, traininguri de specializare și cursuri

Un angajat pe poziţia de coordonator în vânzări are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.600 de euro net pe lună. Datele au fost prezentate pe platforma de recrutare online bestjobs.

Salariul plătit cu 1600 de euro, tichete de masă, bonusuri de performanţă, traininguri de specializare și cursuri

Mihaela Dobre, sales manager, bestjobs explică faptul că un coordonator în vânzări este persoana care trebuie să coordoneze, motiveze şi dezvolte echipele de vânzări, alături de echipa managerială, fiind responsabil de buna desfăşurare a activităţilor ce ţin întreg procesul de vânzări.

„Coordonatorul în vânzări este responsabil să coordoneze, motiveze şi dezvolte echipele de vânzări, alături de echipa managerială, fiind responsabil de buna desfăşurare a activităţilor ce ţin întreg procesul de vânzări”, Mihaela Dobre, sales manager, bestjobs.

Vezi și: Pensii decembrie 2023. CNPP anunță când ajung banii la pensionari

coordonator în vânzări salariu
coordonator în vânzări salariu

„Coordonatorul în vânzări este responsabil să coordoneze, motiveze şi dezvolte echipele de vânzări, alături de echipa managerială, fiind responsabil de buna desfăşurare a activităţilor ce ţin întreg procesul de vânzări, de la ofertare la atingerea targeturilor lunare. Angajatorii caută pentru rol candidaţi cu studii superioare finalizate, specialişti cu experienţă atât în vânzări cât şi în coordonarea echipelor. Oferta salarială de bază este între 1.200 şi 1.600 de euro, la care se adaugă bonusuri de performanţă“, spune Mihaela Dobre, sales manager, bestjobs.

Angajatorii oferă viitorilor colaboratori o serie de beneficii extrasalariale și bonusuri specifice oferite încă din prima zi de muncă. Este vorba despre tichete de masă, bonusuri de performanţă, traininguri de specializare, cursuri şi suport în dezvoltare profesională.

În prezent, 3.537 de posturi vacante pentru poziţia de coordonator în vânzări sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Constanţa, Alba Iulia, Bucureşti.

Vezi și: Urmează cele mai scumpe sărbători din ultimii 30 de ani. Adrian Negrescu: „E greu să identifici ceva ce nu se va scumpi”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult