- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salt Bank anunţă angajări masive în aprilie. Peste 100 de poziţii sunt disponibile

10 Apr, 19:00 • Gherghe Marius
Salt Bank, o nouă apariție pe piața bancară din România, anunță că intenționează să angajeze peste 100 de oameni în cursul anului 2024, în contextul lansării sale recente în luna aprilie. Compania, care oferă servicii bancare 100% digitale, a atras deja atenția publicului prin idei inovatoare și creștere rapidă.
Salt Bank anunţă angajări masive în aprilie. Peste 100 de poziţii sunt disponibile

Salt Bank anunţă angajări masive în aprilie. Noua bancă digitală românească caută să extindă echipa și promite beneficii inovatoare pentru angajați și clienți. Diferența cheie a Salt Bank față de alte bănci clasice este posibilitatea de a desfășura toate operațiunile bancare de la domiciliu, fără a mai fi nevoie de deplasări la sucursale. Mai mult, compania a introdus conceptul de „membri fondatori”, oferind clienților oportunitatea de a beneficia de avantaje speciale și chiar de a participa la eventualele listări la bursă.

Salt Bank anunţă angajări masive în aprilie

Cu privire la extinderea echipei, CEO-ul Gabriel Nistor a declarat că planul este să ajungă la 300 de angajați până la finalul anului, depășind astfel numărul actual de aproximativ 200 de membri ai echipei. Creșterea rapidă a numărului de clienți a determinat compania să accelereze procesul de recrutare.

„Avem în jur de 200 de oameni în echipă în acest moment. Planul este să ajungem la 300 până la finalul anului. Este posibil să depășim acest număr pentru că numărul de clienți a crescut mai rapid decât ne așteptam”, a precizat Gabriel Nistor, citat de bugetul.ro.

Citeşte şi: BNR lansează 3 noi monede în România. Ce valoare vor avea acestea

Printre locurile de muncă disponibile la Salt Bank se numără poziții precum Specialist în Crima Financiară, Reprezentant Serviciu Clienți, Specialist Marketing Automatizat, Inginer DevOps și Arhitect Soluții. Despre criteriile de angajare nu s-au oferit detalii specifice, dar compania promovează o abordare inovatoare și prietenoasă în domeniul bancar.

Citeşte şi: Care este cel mai bun lapte bio din supermarketuri. Cum să alegi varianta autentică şi sănătoasă

Salt Bank își prezintă viziunea ca fiind o fuziune între tehnologia financiară și o echipă accesibilă și prietenoasă, promițând o experiență bancară reimaginată și inovatoare. Astfel, noua bancă digitală românească oferă nu doar servicii bancare, ci și oportunități de carieră atractive și progresive în domeniul financiar.

„La Salt Bank, nu inaugurăm doar un brand nou, ci deschidem porțile unei ere noi in lumea bankingului romanesc – prima banca romanească 100% digitala. Cu inima plină de entuziasm, va invităm sa descoperiți brandul Salt. Am ales un nume neconvențional pentru că asta suntem si noi – o fuziune unică între tehnologie financiară și o echipă accesibilă, simplă și prietenoasă. Salt este mai mult decât un nume; este un simbol al inovației, agilității și progresului. Este un drum nou, o experiență bancară reimaginata cu grijă și dedicare. Modelăm o bancă ce nu se limitează la promisiuni, ci le transformă în realitate, cu pasiune și inovație”, a transmis compania, pe eJobs.