- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se construiește o nouă fabrică într-un oraș din România! Românii vor avea mai multe locuri de muncă

28 Mar, 23:36 • Fundeanu Madalina
Se construiește o nouă fabrică modernă, aflată la doi paşi de Bucureşti. Aceasta va fi inaugurată în toamnă.
Se construiește o nouă fabrică într-un oraș din România! Românii vor avea mai multe locuri de muncă

O nouă fabrică va fi construită într-un oraș mic din apropierea Capitalei. Unitatea de producție va fi amplasată pe un teren de peste 120.000 mp şi va avea o suprafaţă de 18.000 de metri pătraţi. Datorită acesteia, se vor crea noi locuri de muncă pentru românii care-și doresc să lucreze, conform informațiilor prezentate de Observator News.

O nouă fabrică se construiește în România! Este foarte aproape de București!

Producătorul de pavele şi borduri Symmetrica a anunțat că va investi într-o nouă unitate de producție. Proiectul are ca scop construirea celei mai mari fabrici de pavaje şi dale din beton din zona de sud-est a Europei.

„Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate şi cel mai mare producător autohton, anunţă o nouă investiţie în cea mai mare fabrică de pavaje şi dale din beton din zona de Sud-Est a Europei, în valoare de 48 de milioane de euro”, este anunțul companiei, potrivit surselor.

Ai mai putea fi interesat și de: Val de concedieri la combinatul de alumină din Tulcea. Zeci de oameni vor rămâne fără loc de muncă

fabrică de pavele
fabrică de pavele

Unitatea de producţie va fi amplasată în chiar apropiere de Bucureşti, mai exact în Bolintin Vale, judeţul Ilfov.

„Situată în Bolintin Vale – Ilfov, noua noastră fabrică de prefabricate va fi un simbol al progresului tehnologic. Cu o suprafaţă impresionantă şi capacităţi de producţie extinse, această unitate reprezintă un pilon esenţial în sprijinirea creşterii şi dezvoltării regionale şi înglobează tehnologii noi pentru piaţa românească”, a declarat Sebastian Bobu, director executiv al companiei, notează sursa citată.

Noua fabrică din apropierea Capitalei va avea o suprafaţă construită de 18.000 de metri pătraţi. De asemenea, aceasta va dispune de două parcuri fotovoltaice.

Potrivit directorui executiv al companiei Symmetrica, fabrica se va inaugura în această toamnă.

„Fabrica din Bolintin Vale va fi inaugurată în această toamnă. Fiind amplasată în apropierea unităţii pe care deja o deţinem, încă din 2011, în proximitatea Capitalei, am decis migrarea activităţii din aceasta către noua locaţie, optimizând astfel întreaga producţie”, a mai spus Sebastian Bobu.

Vezi mai multe știri despre: Atenţionare de călătorie de la MAE pentru românii care merg în Ungaria. Restricţii de circulaţie pentru camioanele de mare tonaj (peste 7,5t)