- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se fac angajări la o fabrică importantă din România. Se oferă un salariu de 5.000 de lei și primă de Crăciun și Paște de 1.000 de lei

26 Sep, 13:27 • Bocioacă Bianca
O fabrică din România angajează. Salariul este unul ofertant, iar la acesta se adaugă o primă de Crăciun și Paște a câte 1.000 de lei.
Se fac angajări la o fabrică importantă din România. Se oferă un salariu de 5.000 de lei și primă de Crăciun și Paște de 1.000 de lei

O fabrică de renume din România angajează, iar condițiile oferite sunt cu adevărat motivante. Este vorba despre fabrica de carton ondulat Dunapack Packaging de lângă București, care caută personal din zona Pitești.

Citește și: Angajări 2023. Românii se pot angaja la Transelectrica! Etapele de recrutare și selecție pentru poziția de membru în Consiliul de Supraveghere

Se caută persoane cu experiență de minimum șase luni, care au studii de minimum 10 clase – școală profesională sau liceu. Se caută lucrători pentru specializările: șef schimb, stivuitorist, operator mașini unelte automate și semiautomate, inginer chimist.

Beneficii pentru cei care vor să lucreze la fabrică

Se oferă un salariu de 5.000 de lei brut, la care se adaugă primă de Crăciun și Paște a câte 1.000 de lei, primă de policalificare, primă de operațiuni și alte beneficii precum tichete de masă în valoare de 25 lei/zi, subvenție cantină, card automat, etc.

Citește și: Statul român face angajări. Salariile sar de 9.000 de lei. Află care sunt posturile disponibile

Este bine de știut că pentru pozițiile de șef de schimb și inginer chimist, salariul este negociabil. Se asigură transport din Pitești spre fabrică.

Sediul fabricii se află în Bolintin Deal, Strada Industriilor, Autostrada A1, Km. 23. Persoanele interesate pot trimite CV-ul la adresa [email protected] sau pot cere mai multe detalii la numărul de telefon 0799 411 412, potrivit epitesti.ro.