- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se înființează noi posturi la Guvern prin PNRR. Ce români vor putea beneficia de serviciile de la stat

21 Dec, 22:42 • Bumbeneci Diana
Guvernul a aprobat un call center pentru informarea cetățenilor cu privire la acordarea beneficiilor de asistență socială. Proiectul este jalon din Planul Național de Redresare și Reziliență.
Se înființează noi posturi la Guvern prin PNRR. Ce români vor putea beneficia de serviciile de la stat

Guvernul

a înființarea unui call center special pentru populație. Executivul condus de Marcel Ciolacu a aprobat oficial înființarea și finanțarea, prin proiectul „Digitalizarea beneficiilor de asistență socială gestionate de ANPIS”, jalonul 170 din Planul Național de Redresare și Reziliență, a unui call center național privind acordarea de beneficii sociale, potrivit unui comunicat de presă.

Se înființează noi posturi la Guvern prin PNRR

MEMORANDUM cu tema: Înfiinţarea şi finanţarea din proiectul „Digitalizarea beneficiilor de asistenţă socială gestionate de ANPIS”, jalonul 170 din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, a unui call center naţional de beneficii sociale şi preluarea personalului specializat din call center-ul înfiinţat prin proiectul „Politici sociale performante – strategie naţională pentru implementarea performantă a politicilor familiale”/cod MySMIS 129604 – SIPOCA 706”

Guvern
Guvern

Se înființează noi posturi la Guvern prin PNRR

Înființarea acestui serviciu este parte din obiectivele asumate prin PNRR privind creșterea gradului de informare și conștientizare a cetățenilor cu privire la acordarea beneficiilor de asistență socială. Prin acest serviciu se asigură creșterea gradului de accesibilitate a serviciilor digitale în domeniul muncii și protecției sociale, în contextul în care, din 1 ianuarie 2024, ANPIS va acorda un nou beneficiu, Venitul Minim de Incluziune”, transmite ministerul.

În cazul acestui proiect se preia personalul specializat din call-center-ul înființat prin alt proiect ANPIS, iar cheltuielile vor fi acoperite din bugetul proiectului „Digitalizarea beneficiilor de asistență socială gestionate de ANPIS” finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență.

Te-ar mai putea interesa și: Primă de 17.000 de euro fiecărui angajat. O renumită companie aduce mari venituri în pragul sărbătorilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult