- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sebastian Burduja promite ajutor pentru Complexul Energetic Oltenia. Ministrul Energiei: „Politica nu are ce căuta în acest proiect”

17 Aug, 14:23 • Lupu Alexandra
Complexul Energetic Oltenia primește ajutor pentru restaurare și modernizare. Sebastian Burduja a făcut anunțul.
Sebastian Burduja promite ajutor pentru Complexul Energetic Oltenia. Ministrul Energiei: „Politica nu are ce căuta în acest proiect”

Sebastian Burduja a anunțat că va constitui un grup de lucru pentru Complexul Energetic Oltenia, cu scopul de a identifica soluții și de a colecta datele cu ajutorul cărora va fi conceput planul de restructurare și calendarul de implementare a măsurilor necesare pentru modernizarea companiei. Ministrul Energiei a precizat că a fost la fața locului și a văzut potențialul companiei, informează economedia.ro.

Sebastian Burduja, anunț despre CE Oltenia

Sebastian Burduja a confirmat că va oferi mai mult ajutor pentru modernizarea CE Oltenia. Ministrul Energiei declară că a fost la fața locului și a văzut potențialul companiei, întâlnind profesioniști adevărați și muncitori.

Vezi și: De ce primesc românii și câte patru facturi la energie deodată? Cum pot eșalona plata

„Nu e nevoie doar de un pansament, e nevoie de reinventarea acestei companii de tradiţie. Am văzut la faţa locului condiţiile de lucru, dar şi potenţialul CEO: profesionişti adevăraţi, oameni muncitori, cu dragoste de România.

Politica nu are ce căuta în acest proiect. E nevoie de toată lumea pentru a reuşi împreună”, a scris Sebastian Burduja pe pagina sa de Facebook.

Sebastian Burduja
Sebastian Burduja

Sebastian Burduja a anunțat demararea unui set de soluții pentru a debloca investițiile în hidrocentrale. Ministrul Energiei spune că la acest set de soluții se lucrează alături de un grup de experți juriști. Oficialul a transmis că sunt vizate hidrocentrale aflate într-un stadiu avansat de finalizare, peste 90%.

El spune că se vor respecta toate standardele reale de mediu, iar securitatea energetică a României nu va fi pusă în pericol. Complexul Energetic Oltenia este unul dintre cei mai mari producători de energie din România. Compania contribuie la asigurarea securităţii energetice naţionale, mai ales în momentele extreme de secetă prelungită sau în perioade de iarnă cu temperaturi scăzute.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: O nouă subvenție de la Ministerul Energiei! Cine beneficiază de cei 500 milioane de euro pentru autoconsum