- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Șoferii de camioane, amendați drastic pentru pagubele făcute pe noul pod de la Brăila. Sorin Grindeanu: „I-am amendat pe toți, vor fi remediate lucrările”

22 Aug, 12:37 • Constantin Cristina
Șoferii de camioane sunt vinovați de denivelările de pe podul de la Brăila, așa că, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a amendat drastic. Pagubele au fost făcut din cauza nerespectării regulilor pe timp de caniculă.
Șoferii de camioane, amendați drastic pentru pagubele făcute pe noul pod de la Brăila. Sorin Grindeanu: „I-am  amendat pe toți, vor fi remediate lucrările”

Camionagii care nu au respectat restricțiile din zilele caniculare pe noul pod de la Brăila au fost amendați, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, potrivit digi24.ro.

Oficialul a mai precizat că se vor face lucrări de remediere a denivelărilor de care s-au plâns șoferii în ultima vreme. Gropile au apărut la doar o lună de la inaugurare. Din cauza caniculei, șoferii de camioane care frecventau podul de peste Dunăre, nu au respectat restricțiile și așa a condus la denivelări, iar podul a fost închis pentru o perioadă scurtă.

Citește și: Motivul pentru care a fost închis Podul de la Brăila în noaptea de luni spre marți. CNAIR a făcut anunțul: ”Constructorul a considerat că luni nu este sărbătoare”

Șoferii de camioane, amendați drastic pentru pagubele făcute pe noul podul de la Brăila. Sorin Grindeanu: „I-am amendat pe toți, vor fi remediate lucrările”

Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

„În perioada în care e caniculă există restricții de tonaj peste tot, au fost acele restricții care nu au fost respectate de anumiți camionagii. I-am amendat pe toți, vor fi remediate lucrările. Aș face un apel, vorbim de aceste temperaturi care și vor fi și zilele următoare.., există aceste restricții, la fel avem iarna, când Compania de Drumuri anunță că anumite drumuri sunt închise…și totuși mai există câțiva români care nu respectă anunțurile și ajung întroieniți și au pretenția de la stat…sigur că vine statul să-i scoată de acolo, dar hai să mai ținem cont și de anunțurile oficiale”, a precizat Sorin Grindeanu.

Reprezentanții CNAIR au ținut să precizeze faptul că podul peste Dunăre a fost închis în noaptea de marți, 15 august spre miercuri, 16 august și că va reveni la programul normal de închidere miercuri, 16 august la ora 21 00. Chiar dacă pe 6 iulie, a fost inaugurat cu mare fast Podul de la Brăila încă nu este recepționat, deci este în administrarea constructorului care trebuie să demonteze macaralele. În plus, cel mai probabil pe timpul nopții se vor face și reparațiile carosabilului unde asfaltul s-a lăsat.

Alte articole: Reacția oficială a ministrului Grindeanu la denivelările de pe podul Brăila „Eu înțeleg exagerările. Nu e doar pe podul de la Brăila, ci peste tot”