- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sorin Grindeanu a făcut anunțul! Se reia proiectarea Autostrăzii Brașov – Bacău

17 Mar, 20:06 • Constantin Cristina
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că se reia proiectarea Autostrăzii Brașov - Bacău. CNAIR a transmis la ANAP, proiectul pentru validare și reluarea licitației necesară finalizării Studiului de Fezabilitate.
Sorin Grindeanu a făcut anunțul! Se reia proiectarea Autostrăzii Brașov - Bacău

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a spus că se va relua proiectarea Autostrăzii Brașov-Bacău și că documentele au fost deja trimise de CNAIR către ANAP, pentru validare, dar și pentru reluarea licitației necesară finalizării Studiului de Fezabilitate, a menționat stiripesurse.ro.

Citește și: Licitația pentru Autostrada Brașov-Bacău se reia! Pentru Studiul de Fezabilitate valoarea estimată este de aproximativ 9,1 milioane de euro

„Se reia proiectarea Autostrăzii Brașov- Bacău! CNAIR a transmis astăzi la ANAP (pentru validare) documentația de atribuire pentru reluarea licitației necesară finalizării Studiului de Fezabilitate, pas esențial pentru construcția Autostrăzii Brașov- Bacău (A13)”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Sorin Grindeanu - se reia proiectarea autostrăzii Brașov-Bacău
Sorin Grindeanu – se reia proiectarea autostrăzii Brașov-Bacău

Sorin Grindeanu anunță durata contractului de proiectare a autostrăzii

Ministrul menționează că durata contractului de proiectare a acestei autostrăzi este de doi ani.

„După validarea documentației va fi anunțată în SEAP valoarea contractului dar și data limită pentru depunerea ofertelor. Acest sector de autostradă face parte din infrastructura de mare viteză care asigură legătura dintre Moldova și Transilvania pe traseul Brașov – Târgu Secuiesc – Onești – Bacău. Proiectul este cuprins în strategia de finanțare în cadrul noului Program Transport 2021-2027”, încheie Grindeanu.

Alte articole: Lucrările la Autostrada Braşov-Bacău se amână. Din nou. CNAIR reia licitaţia pentru elaborarea studiului de fezabilitate. Când ar putea fi gata tronsonul