- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sorin Ovidiu Vîntu, convins că negocierile de pace vor fi încununate de succes: „Pe de o parte va fi bine. Pentru România, însă, va fi rău, căci ruşii îşi vor lua înapoi toată Europa de Est”

12 Oct, 16:12 • Anghel Oana
Sorin Ovidiu Vîntu s-a adresat, într-un nou mesaj pe Facebook, tinerei generaţii căreia i-a explicat de ce, atunci când se va reinstaura pacea între Ucraina şi Rusia, România va pierde enorm. Afaceristul este de părere că Putin va cere Europa de Est, iar atunci România va pierde Transilvania.
Sorin Ovidiu Vîntu, convins că negocierile de pace vor fi încununate de succes: Pe de o parte va fi bine. Pentru România, însă, va fi rău, căci ruşii îşi vor lua înapoi toată Europa de Est

Sorin Ovidiu Vîntu are convingerea că, în noiembrie, la întrunirea G20, vor avea loc negocieri de pace între Putin, Biden şi Xi Jinping. SOV crede că succesul negocierilor va veni la pachet cu dezintegrarea României. De asemenea, Vîntu este de părere că finalul războiului va însemna şi desfiinţarea Uniunii Europene.

SOV prevede apocalipsa pentru România: „Succesul negocierilor înseamnă pierderea de către România a Transilvaniei”

„Cert este că dacă în noiembrie, în Bali, la întrunirea G20 nu va avea loc o negociere serioasă între Putin, Biden şi Xi Jinping, vom asista la cel de-al Treilea Război Mondial, iar acesta va fi atomic. Putin va merge până la capăt. Nu e bolnav, nu e pe moarte, nu e cretin, e un mare jucător şi vrea să stea la masa celor care împart. Cred că întâlnirea va avea loc. Americanii şi-au dat seama că Putin va merge până la capăt şi nu le vine bine. N-au chef de bombe atomice marile oraşe ale Americii. Pentru că primele bombe care vor cădea vor cădea în America, nu în Ucraina. Pe de o parte e bine. Pentru România va fi rău, pentru că atunci vom rămâne cert fără Transilvania. La negocieri, ruşii îşi vor lua înapoi toată Europa de Est. Viktor Orban va juca totul pe o singura carte. Vrea să rămână în istorie ca cel care a adus Transilvania la aşa-zisa patrie-mamă. Deci românii vor pierde Transilvania dacă aceste negocieri vor avea loc şi vor fi încununate de succes. S-a ajuns până acolo încât să se spună că ruşii şi-au aruncat singuri în aer conductele. Cine e cretinul care să promoveze aşa ceva? Nu ruşii au făcut-o, americanii au vrut să taie orice posibilitate de negociere între UE şi Rusia şi au vrut ca ruşii să nu mai aibă nimic de oferit. Vânzările de armanament americane au nişte cote inimaginabile. Îşi vând gazul lichefiat la preţ de 3 ori mai mare. Europa este terminată. UE se va destabiliza total, se va desfiinţa”,

este de părere afaceristul.

Sorin Ovidiu Vîntu crede că românii vor traversa o iarnă cumplită: „O să ieşiţi la primăvară galbeni ca turta de ceară

În România, vor urma raţionalizări de alimente, vor fi întreruperi de utilităţi, va fi o iarnă cumplită. Preţurile vor sări şi mai mult în aer, veniturile voastre vor fi mâncate de inflaţie. Şi încă un şoc – costurile la utilităţile pentru apartamente se vor duce în aer. Vorba cântecului: O să ieşiţi la primăvară galbeni ca turta de ceară.

Citeste si De la începutul războiului, Statele Unite au donat Ucrainei aproape dublul sumei promisă de întreaga Uniunea Europeană

Toate astea sunt urmarea faptului că politicienilor nu le pasă de propriii cetăţeni. Toţi speră să învingă Rusia şi americanii să le dea posturi bănoase de unde să poată lua ciubucuri. Nimic nu are legătură cu lupta pentru libertate sau cu dragostea pentru Ucraina, ăstora nu le pasă decât de ei. Americanii şi-au proţăpit oameni în poziţii de conducere în toată Europa Occidentală. 

Toţi sunt la fel, doar pentru interesele lor. Uită-te cum este propaganda occidentală. Dacă te iei după propagandă, ruşii sunt înarmaţi cu flinte de la 1877 – şi ăia cei mai bine înzestraţi, pentru că restul luptă cu praştia, suliţa şi arcul cu săgeţi. Aşa este prezentată una dintre cele mai formidabile armate ale lumii. Ar fi intrat de mult americanii peste ruşi dacă ruşii aveau doar arcuri cu săgeţi si flinte ruginite. Ce speră americanii? Vor ca ţări membre NATO, România, Polonia, să intre în Ucraina să lupte cu ruşii”, a spus afaceristul pe Facebook.

Citeste si Donald Trump: „Vom ajunge la al treilea razboi mondial, iar acest lucru este din cauza oamenilor proști care nu au habar.”