- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Sorin Ovidiu Vîntu a spus cine e femeia din cauza căreia Simona Halep a fost suspendată: „I-a făcut o manevră. Își bat joc de ea toate nulitățile”

24 Oct, 20:35 • Claudia Simion
Sorin Ovidiu Vîntu e convins că Simona Halep nu s-a dopat, ci a fost victima unei persoane care i-a vrut răul. În opinia afaceristului, "a crede cineva că pentru un efect pozitiv minor Simona Halep ar fi îndrăznit să se dopeze trebuie să fie ori răutăcios, ori prost".
Sorin Ovidiu Vîntu a spus cine e femeia din cauza căreia Simona Halep a fost suspendată: „I-a făcut o manevră. Își bat joc de ea toate nulitățile”

Sorin Ovidiu Vîntu a dezvăluit și cine crede că este implicat în acest scandal care a dus la suspendarea Simonei Halep din tenis.

„Asistăm la un fel de amurg al zeilor. Mari jucători, mari sportivi încep să aibă randamente mai mici decât în tinerețea lor. Dar asta nu înseamnă că ei nu rămân aceiași uriași sportivi. Cristiano Ronaldo, de care își bate joc un antrenor de doi bani, Simona Halep, de care își bat joc toate nulitățile. Generație, Simona Halep e o profesionistă autentică. În această calitate, această fetiță știe exact ce înseamnă doping-ul. A crede cineva că pentru un efect pozitiv minor Simona Halep ar fi îndrăznit să se dopeze trebuie să fie ori răutăcios, ori prost. Clar, Simona Halep este o victimă a nevestei actualului antrenor sau fostului antrenor. Nu sunt sportive care o invidiau și i-au făcut o manevră, nu. E manevra acelei femei. Ar fi păcat să fie suspendată. Într-adevăr, nu a mai avut rezultatele de altă dată, dar asta nu înseamnă că nu rămâne o sportivă româncă autentică. Cu această sportivă voi continua să mă mândresc. Așa cum mă mândresc cu Ilie Năstase. Ce sunt ei în viața privată nu mă interesează. Ar trebui ca voi toți să o sprijiniți pe Simona Halep”, le-a transmis Sorin Ovidiu Vîntu urmăritorilor săi de pe Facebookîn obișnuitul său videoclip săptămânal.

Simona Halep: „Mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală”

Simona Halep a anunțat, săptămâna trecută, că a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă, în mod nedrept, și a precizat că e „cel mai mare șoc din viața mea”.

Românca a mărturisit că nu ar face așa ceva niciodată fiindcă e „complet împotriva valorilor cu care am fost educată”.

„Astăzi începe cel mai greu meci din viața mea: lupta pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv cu o substanța Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit cu cel mai mare șoc din viața mea.

Mă voi lupta până la final ca să dovedesc că niciodată nu am luat vreo substanță interzisă și am speranța că, mai devreme sau mai târziu, adevărul va ieși la iveală.

Nu e vorba de titluri sau bani. E vorba despre onoare și despre dragostea pentru jocul de tenis pe care am dezvoltat-o în ultimii 25 de ani”, a declarat Simona Halep.