- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Statul care oferă pachetul salarial de până la 3.500 de euro pentru asistente medicale! Norma de lucru este de 37,5 ore pe săptămână!

25 Nov, 08:37 • Oprea Alina
Din păcate, sistemul medical nu oferă salarii grandioase în România, dar nici în alte state, mai ales în cazul asistentelor. Touși, cum ar fi să știi că există un stat în care pachetul salarial poate ajunge până la 3.500 de euro și se lucrează 37,5 ore pe săptămână?
Statul care oferă pachetul salarial de până la 3.500 de euro pentru asistente medicale! Norma de lucru este de 37,5 ore pe săptămână!

La momentul actual, există un stat în care asistentele medicale pot primi un pachet salarial de până la 3.500 de euro lunar. Conform unor date, acestea lucrează 37,5 ore pe săptămână, iar chiria și facturile sunt asigurate. Sunt foarte multe oferte tentante care există în acea țară, oferte despre care a vorbit chiar și Președintele Național al Sindicatului Asistentelor Medicale Nursing Up.

Statul în care această ofertă de muncă este activă este Norvegia, stat în care asistentele medicale pot obține un salariu cuprins între 2.800 și 3.500 de euro lunar. Sunt foarte mulți oameni care merg spre acest stat, tocmai datorită beneficiilor pe care le oferă Norvegia în câmpul muncii. De altfel, condițiile de muncă sunt favorabile în multe ramuri de activitate, printre acestea numărându-se și cel medical.

Citește mai multe despre: CNAS a primit 1,7 miliarde din Fondul de rezervă al Guvernului. Banii vor fi alocaţi pentru salariile angajaţilor, iar ce rămâne va fi distribuit în procente egale pentru domeniile de asistenţă medicală

Statul în care o asitentă medicală primește până la 3.500 de euro!
Statul în care o asitentă medicală primește până la 3.500 de euro!

Statul în care o asistentă medicală primește până la 3.500 de euro lunar!

Norvegia oferă condiții de muncă foarte bune, și nu numai. Astfel, ofertele de muncă din străinătate sunt mereu mai tentante. Salariul între 2.800 și 3.500 de euro unar, dar și condițiile de muncă bune sunt printre beneficiile pe care norvegienii le pot oferi celor care vin să activeze în câmpul muncii. Ofertele de muncă din sistemul public de sănătate din Norvegia sunt foarte tentante, astfel că foarte multă lume pleacă spre acest stat.

„Noi oferte de muncă tentante pentru asistenți medicali italieni sosesc în aceste zile într-o avalanșă, pe care încercăm să le analizăm cu atenție și atenție. Norvegia deschide drumul către opțiuni interesante în viață.”, a declarat Antonio De Palma, președintele național al sindicatului asistentelor medicale Nursing Up, conform cancan.

Sistemu medical din Norvegia nu doar că oferă un salariu consistent, însă asistentele medicale lucrează doar 37,5 ore pe săptămână. Mai mult decât atât, facturile și chiria sunt asigurate de acesta. O altă chestiune foarte importantă, care vizează italienii, este accea conform căreia italienii care doresc să plece în Norvegia pentru a munci pot bneficia de transport asigurat din Italia către Oslo, Bergen și Trondheim.

Citește mai multe despre: Salariul din construcții plătit în România cu 1500 de euro net pe lună. Se oferă tichete de masă, transport asigurat, abonament medical, zile suplimentare de concediu de odihnă