- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Suma colosală cu care Simona Halep își vinde vila este uimitoare. Câți bani cere sportiva?

02 Nov, 20:26 • Oprea Alina
A trecut mai bine de un an de când Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc! Aceasta a pus la vânzare vila care poartă amintirea fostei căsnicii, iar suma cerută pentru această proprietate este colosală! Câți bani cere sportiva?
Suma colosală cu care Simona Halep își vinde vila este uimitoare. Câți bani cere sportiva?

Căsătoria dintre Simona Halep și afaceristul Toni Iuruc nu a durat mai mult de un an de zile, această relație încheindu-se brusc. Mai mult decât atât, acest eveniment s-a întâmplat înainte de situația în care aceasta a fost implicată, cu dopajul. S-ar fi zvonit cu tenismena ar regreta această decizie de a încheia mariajul, însă acum este ferm convinsă că amintirea această trebuie ștearsă, drept urmare își vinde vila.

Citește mai multe despre: Moment crucial: Simona Halep ar putea încasa sume mari în urma procesului intentat asupra celor care i-au administrat Roxadustat

Simona Halep a pus la vânzare vila din Snagov!

Petrecerea care a reflectat momentul căsătoriei lor a avut loc chiar în curtea vilei de pe lacul Snagov. Tot în același loc, Simona Halep a construit un teren de tenis după ce i s-a interzis accesul la Centrul Național de Tenis. Aceasta a intrat înt-o perioadă din viața ei în care nu mai poate uca niciun meci până în octombrie 2026, a rămas și fără mariaj, iar aceasta s-a hotărât să scape și de vila pe care a avut-o cu soțul său.

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc

Prorpietatea sa are nu mai puțin de 10.000 de mp., 9 camere, un teren mare, campioana României cere nu mai puțin de 4,4 milioane de euro, potrivit Prosport.

Care este cea mai specială cameră din vila sportivei?

Înainte ca mariajul său să se încheie, Simona Halep povestea cu bucurie că fostu său soț a aranjat o cameră specială pentru ea, cu scopul de a-și ține toate trofeele pe care le câștiga.

„Am o cameră specială pe care soțul meu a amenajat-o pentru mine. E făcută foarte bine și țin acolo toate trofeele câștigate la turneele de tenis. E o cameră normală! Nu am multe (n.r. – camere), dar aceasta este destul de încăpătoare.”, a declarat sportiva, potrivit celor furnizate de Cancan.